" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ : ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

Πιστεύετε όλα αυτά τα παραμύθια περί οικουμενικής κυβέρνησης που προσπαθούν κάποιοι να πλασάρουν στον κόσμο για να θολώσουν τα νερά.

Το μόνο κόμμα που στάθηκε αμετακίνητο στις θέσεις του είναι το ΚΚΕ.  
 
Όλοι οι υπόλοιποι αλλάζουν τις προγραμματικές θέσεις τους ώστε να έχουν μικρά ή μεγάλα οφέλη στις επόμενες εκλογές. 
 
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην εξουσία και να αποκτήσουν ξανά ένα ποσοστό που θα αποκαθιστά ένα μέρος της χαμένης εμπιστοσύνης και αξιοπρέπειας τους! 
 
Υποστηρίζουν ότι δε θέλουν να πάνε σε νέες εκλογές, αλλά το μόνο που προσπαθούν  είναι να επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ για να τον εκθέσουν στα μάτια των ψηφοφόρων του, ώστε να προκαλέσουν πλήγμα στη νέα εκλογική αναμέτρηση.  
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι πρότινος είχε μάθει σε ανταρτοπόλεμο, φάνηκε απροετοίμαστος για τακτικό πόλεμο και δείχνει να έχει λουφάξει για να προφυλαχθεί από τα πυρά. 
 
Μάλιστα όποιος «νεοσύλλεκτος» προσπάθησε να ξεμυτίσει την πλήρωσε ακριβά (βλέπε Στρατούλη).
 
Σε αυτόν τον τομέα η εμπειρία Βενιζέλου που τη νύχτα των εκλογών συγκάλεσε συμβούλιο στρατηγών αποδείχθηκε πιο σωστή. Βέβαια χωρίς τους βετεράνους που «αποστρατεύθηκαν», οι νέοι αποδεικνύονται απλώς νέοι και ωραίοι, άνευ ουσιαστικού λόγου!
 
Η ΔΗΜ.ΑΡ. προσπαθεί να βρει το προφίλ που της πάει περισσότερο. Το αριστερό αντιμνημονιακό, το ευρωπαϊκό καταγγελτικό, το κυβερνητικό; Δείχνει μπερδεμένη.
 
ΟΙ ΑΝ.ΕΛΛ. μάλλον νοιάζονται να πλήξουν περισσότερο την ανταγωνίστρια ΝΔ και λιγότερο ενδιαφέρονται για το Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό Μέτωπο που ίδρυσε από μόνος του ο Σαμαράς. 
Η Ντόρα αναζητείται και ο Μάνος θα εμφανιστεί πάλι στο παρά τρία!







 
http://filologos10.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις