" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ : ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΗ

Ekloges-2012-Apotelesmata-4

Αντίθετοι με τον κατάπτυστο νόμο του Πάκη που διέσωσε από τον αφανισμό την γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα καθώς πριμοδότησε τη ΝΔ με 50 έδρες εμφανίζονται οι ψηφοφόροι.

Ο νόμος Παυλόπουλου θυμίζει συνοικιακές πιτσαρίες, όπως εκεί στη μία δίνουν την άλλη δώρο, έτσι και ο Πάκης με τον εκλογικό νόμο παρωδία έδωσε για κάθε γαλάζιο βουλευτή άλλον έναν δώρο

Η δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Αθηνών είναι διαφωτιστική, μόλις το 9% των ψηφοφόρων επικροτεί το νόμο Παυλόπουλου που μάλλον πρέπει να είναι τίποτα κομματόσκυλα ή αφισοκολλητές της ΝΔ.

ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ekloges-2012-Apotelesmata-3
















Οι ψηφοφόροι δεν φαίνεται να πιστεύουν ότι Σαμαράς και Βενιζέλος έλαβαν το μήνυμα της κάλπης.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών μόλις 3 στους 10 ψηφοφόρους θεωρούν ότι οι υποτακτικοί του μνημονίου έβγαλαν τις παρωπίδες και άνοιξαν τα αφτιά τους.

Την ανεξάρτητη έρευνα επιβεβαιώνουν και οι σημερινές εμμονές του δικομματισμού στο μνημόνιο αλλά και η βροχή νέων εκβιασμών από Σαμαρά και Βενιζέλο που τρομοκρατούν και απειλούν με έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Ekloges-2012-Apotelesmata-1


















Δε μάσησαν οι Έλληνες στους βρώμικους εκβιασμούς και τα ψευτοδιλήμματα των υποτακτικών των τοκογλύφων.

Τιμώρησαν Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη και μάλιστα όπως αποδεικνύει η έρευνα του καθηγητή Πανά που δημοσιεύει το makeleio.gr, η τιμωρία εκφράστηκε ακόμη και με αντιμνημονιακό ψήφο θυμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις