" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ένας από τους "πελάτες" των ιερόδουλων με Aids!


Ένας από τους άνδρες που ήρθε σε σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις με τις ιερόδουλες που έχουν συλληφθεί και βρέθηκε θετικός στον ιό HIV, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του όταν έμαθε ότι είναι φορέας.


Πρόκειται για...


έναν από τους πέντε πρώτους που βρέθηκαν θετικοί σε δείγμα 100 ατόμων. (Σημειώστε πως οι αιτήσεις για εξέταση από τους ενδιαφερόμενους έχουν ξεπεράσει έως τώρα τις 6.500).

Ζει στην Κυψέλη. Είναι δημόσιος υπάλληλος, 48 ετών, παντρεμένος, με δυο παιδιά στην εφηβεία. 


Με οικονομικά αδιέξοδα, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι που εξαθλιώθηκαν από το Μνημόνιο, αλλά και με μακροχρόνια οικογενειακά προβλήματα, αναζήτησε τον αγοραίο έρωτα σε μια, ή ακριβέστερα σε δυο στιγμές αδυναμίας.


Όπως είπε άνθρωπος του πολύ στενού του περιβάλλοντος, η απειρία του στον πληρωμένο έρωτα τον παρέσυρε και δεν πήρε προφυλάξεις. 


«Δυο φορές πήγε όλες κι όλες», πρόσθεσε, αλλά όταν τον ρωτήσαμε πόσες φορές έκανε έρωτα με την γυναίκα του μετά από αυτές τις δυο φορές, σιώπησε ενοχικά.


Ο 48χρονος φαίνεται πως, δεν άντεξε όλη αυτή την πίεση και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του. 
 
Ευτυχώς, τον βρήκε έγκαιρα η σύζυγός του η οποία εμφανώς σοκαρισμένη, τον μετέφερε στο νοσοκομείο, χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή να γνωρίζει την αλήθεια. 

Προφανώς, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, όταν ο άνθρωπος αναρρώσει, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις...





.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις