" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Σε ποια χώρα είναι ο Παπουτσής Υπουργός ρε παιδιά?

Μερικές φορές νομίζω ότι με αυτό το γλυκό και καλλιεργημένο ύφος που διαθέτει μας κάνει πλάκα!!! Αλλά τελικά ΟΧΙ.. 
 Ο άνθρωπος μιλάει σοβάρα....και μάλιστα κάνει σκληρή επίθεση σε μερίδα των ΜΜΕ (και στα μπλογκ,δλδ και σε εμένα) για υποκρισία σε ότι αφορά την κριτική μας για την εγκληματικότητα στην Αθήνα... Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πήγε μάλιστα, στην....Βουλή και συγκεκριμένα στοιχεία.
 

Φυσικά οι αριθμοί αυτοί είναι άνθρωποι,αλλά αυτό μάλλον λίγη σημασία έχει για τον ίδιο... Τώρα στη νέα του ομιλία ανέφερε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό που είχε ξεχάσει να αναφέρει συστηματικά πριν λίγες μέρες...Την λαθρομετανάστευση...

Πριν λίγες μέρες τα είχε φορτώσει όλα στην οικονομική κρίση,αλλά μάλλον η κριτική που του κάναμε έπιασε τόπο....

Τώρα χωρίς να κρύψει όπως είπε τα μεγάλα προβλήματα από την συσσωρευμένη αύξηση της παράνομης μετανάστευσης επί 20 συναπτά έτη, τόνισε ότι τα δελτία Ειδήσεων με την ισοπεδωτική κριτική που ασκούν προς το Υπουργεί και την ΕΛΑΣ αδικούν τις υπεράνθρωπες προσπάθειες αλλά και τα υπαρκτά αποτελέσματα των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς επιχειρείται-είπε - να μεταφερθεί πολλές φορές και από πολλές πλευρές, στο Υπουργείο και ορισμένες φορές στον ίδιο τον Υπουργό, τόσο το βάρος των ευθυνών του παρελθόντος, όσο και οι ευθύνες, η ολιγωρία και οι ανεπάρκειες όλων των συναρμοδίων φορέων σήμερα.

Η ισοπεδωτική αυτή κριτική -είπε- αγνοεί βεβαίως συστηματικά και τη διεθνή εμπειρία. Ιδιαίτερα στις χώρες που δέχτηκαν την πίεση μεταναστευτικών ροών, αλλά και στις χώρες που αντιμετώπισαν ύφεση και βαθιά οικονομική κρίση, με επακόλουθο την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας. Η ισοπεδωτική κριτική και ο τρόπος παρουσίασης της εγκληματικής δραστηριότητας, πράγματι εντυπωσιάζει τον κάθε πολίτη. Αναφερόμενος στα στατιστικά στοιχεία είπε πως έχουν πολλές αναγνώσεις .Και πρόσθεσε ότι σε διάφορα εγκλήματα έχουν καταγραφεί εντυπωσιακές μειώσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι ληστείες Τραπεζών με μείωση 80%, των Εφοριών με μείωση 92% και τα Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια με μείωση 85%. Αναφερθήκατε στην αύξηση κατά 266,6% των ληστειών των ταχυδρομικών διανομέων ως παράδειγμα αύξηση της εγκληματικότητας. Πρώτο εξάμηνο λοιπόν του 2010 -τι σημαίνει η αύξηση αυτή, αυτό ψάχνω να βρω, για να σας πω πώς διαβάζουμε τα στοιχεία:

Τι σημαίνει αυτό; 3 ληστείες. Πρώτο εξάμηνο του 2011, 7 ληστείες. Μιλάμε λοιπόν για μονοψήφιο αριθμό, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σηματοδοτήσει δραματική αύξηση της εγκληματικότητας. Και αποκάλυψε ότι παρόλα αυτά, οι αστυνομικές δυνάμεις που διατίθενται για την Αθήνα, ενισχύονται διαρκώς και σε μέσα και σε ανθρώπινο δυναμικό. Ήδη από τα μέσα Νοεμβρίου, είπε ότι τοποθετήθηκαν στη ΓΑΔΑ 2.000 νέοι Αστυνομικοί, ενώ ήδη βρίσκεται σ’ εξέλιξη η εκπαίδευση 1.200 Ειδικών Φρουρών που στην πλειονότητά τους θα τοποθετηθούν και αυτοί στην Αθήνα.

το μακέτο...του φράχτη που θα 'λεγε και ο Σημίτης.

Τώρα αν σας έπεισε με αυτά που είπε και απόψε θα κοιμηθείτε ήσυχοι,με γεια σας με χαρά σας....
 

Εγώ πάντως καλού κακού θα κλειδώσω και τις 4 κλειδαριές της πόρτας ασφαλείας μου,αλλά θα βάλω και τον συναγερμό μην τυχόν και είμαι ο μονοψήφιος αριθμός αυτής της απίστευτης στατιστικής του Παπουτσή....
 



eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις