" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Τσουχτερό κρύο, παγετός και θυελλώδεις άνεμοι

κρύο, κακοκαιρία, χιόνι, αλυσίδες, άνεμοι, θερμοκρασία, χιονόπτωση, βροχή, καται

Το τσουχτερό κρύο και οι θυελλώδεις άνεμοι συνεχίζουν να είναι και σήμερα τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, τα οποία ωστόσο θα σημειώσουν μια εξασθένηση το μεσημέρι, καθώς η θερμοκρασίας θα αναμένεται να ανέβει.

Στην Αττική πάντως αναμένεται να σημειωθούν νεφώσεις με βροχές, αλλά και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα και στα βόρεια προάστια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Τα περισσότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο έχουν υποχωρήσει, ωστόσο και σήμερα υπάρχουν δρόμοι που παραμένουν κλειστοί και η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αλυσίδες.

Κλειστός είναι ο δρόμος στην Πάρνηθα, από το τελεφερίκ και πάνω, στην Πεντέλη από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τη διασταύρωση για τον Άγιο Πέτρο, στη Φυλή από τη Μονή Κλειστών έως τα Δερβενοχώρια, από τα Βασιλικά κτήματα μέχρι το Κατσιμίδι, η Εθνική Αντιστάσεως στην Καισαριανή προς τις κεραίες του Υμηττού και η Αγίας Τριάδος, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου.


 http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις