" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Θρίλερ με την απαγωγή πλούσιας Ελληνίδας

Έζησε έναν πρωτοφανή εφιάλτη. Αδίστακτοι κακοποιοί απήγαγαν από τη χώρα μας κόρη πλούσιας οικογένειας και τη μετέφεραν στο ιρακινό Κουρδιστάν! Την κρατούσαν φυλακισμένη για ενάμιση χρόνο, ζητώντας λύτρα από τους δικούς της, και τελικά απελευθερώθηκε μετά από μια γιγαντιαία επιχείρηση κομάντος.

Η απίστευτη περιπέτεια, που...
 παραπέμπει στο σενάριο της χολιγουντιανής ταινίας «Απόδειξη ζωής», έλαβε τέλος πριν από μερικά 24ωρα, όταν πληρωμένοι κομάντος μετέβησαν στην πόλη Σουλεϊμανίγια του ιρακινού Κουρδιστάν και κατάφεραν να τη σώσουν από τα χέρια των απαγωγέων της. Μάλιστα, η γυναίκα έφτασε προχθές στο αεροδρόμιο της Αθήνας και έπεσε στην αγκαλιά των γονιών της, που τόσο καιρό ζητούσαν μια... απόδειξη ζωής. Μια απόδειξη ότι το παιδί τους ήταν ζωντανό.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν οι γονείς της γυναίκας, το θρίλερ ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2010 όταν ήρθε από την Αυστραλία, όπου ζουν μόνιμα, στον τόπο καταγωγής της, την Κάρπαθο, για διακοπές. Οταν όμως η κόρη τους έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», άγνωστοι δράστες, που προφανώς γνώριζαν ότι ήταν από ευκατάστατη οικογένεια, την ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και έπειτα τη μετέφεραν στη Σουλεϊμανίγια του Κουρδιστάν.

Οι δράστες τη φυλάκισαν και άρχισαν να ζητούν λύτρα. Ετσι, οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές, ενώ η νεαρή ρίσκαρε την ίδια της τη ζωή και κατάφερε με τα πολλά να δώσει στίγμα στην οικογένειά της για το πού ακριβώς βρισκόταν στο Κουρδιστάν.

Ετσι, με τη βοήθεια και συνδρομή Αυστραλιανών και αμερικανικών αρχών κατάφεραν να πάρουν πίσω την κόρη τους ζωντανή. Κομάντος έστησαν συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν το σημείο στο οποίο βρισκόταν φυλακισμένη και τη μετέφεραν σε ασφαλές μέρος. Επειτα την έβαλαν σε αεροπλάνο κι έτσι έφτασε μέχρι την Κωνσταντινούπολη κι έπειτα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ροδιακή», η κοπέλα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ προσπαθεί να συνέλθει με τη βοήθεια των συγγενών και των φίλων της που βρίσκονται στο πλευρό της.

Οι γονείς της πάντως, αφού ευχαρίστησαν δημόσια τους κομάντος και τις αρχές για την απελευθέρωση του παιδιού τους, υπέβαλαν μηνυτήρια αναφορά εναντίον των απαγωγέων, ενώ από τις ελληνικές αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχαν συνεργάτες στην απαγωγή από Καρπάθιους, οι οποίοι γνώριζαν την οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

 

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις