" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

"Τρίγωνο" με διαζευγμένη και την κόρη της

Το ακούσαμε και δεν το πιστεύαμε αλλά αυτοί που το σχολίαζαν ανήκουν στο στενό φιλικό περιβάλλον του «πρωταγωνιστή» ο οποίος είναι ένας από τους πλέον γνωστούς Πατρινούς από το χώρο των επιχειρήσεων....
 

Και μάλιστα ήξεραν πολλές λεπτομέρειες για το ερωτικό «τρίγωνο» που διατηρεί εδώ και μήνες με την 45χρονη ερωμένη του και την 21χρονη κόρη της από τον πρώτο γάμο! Το θέμα είναι πως ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει μπλέξει για τα καλά και μάλλον έχει περιέλθει σε πραγματικό αδιέξοδο καθώς προστατεύεται από την απειλή της προσωπικής του διαπόμπευσης με το... αζημίωτο!
Όλα άρχισαν προ ενός έτους όταν ο ίδιος, χωρισμένος όντας, ενεπλάκη σε ερωτική περιπέτεια με την 45χρονη γυναίκα η οποία εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και το αντικείμενό της σχετίζεται με γυναίκες και ομορφιά. Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον επιχειρηματία λένε ότι ο έρωτάς του ήταν κεραυνοβόλος και ότι από την αρχή αυτής της σχέσης ο συγκεκριμένος έχασε τα... μυαλά του. Άρχισε να περνά πολλές ώρες μαζί της, να κάνει ταξίδια και να εγκαταλείπει το γραφείο και την επιχείρησή του η οποία εντωμεταξύ δεν πήγαινε και τόσο καλά λόγω και της κρίσης που ξέσπασε. 
Στη συνέχεια γνώρισε και την 21χρονη κόρη της ερωμένης, μια πραγματική καλλονή απ' ό,τι λένε οι φίλοι του επιχειρηματία. Η 45χρονη θεωρούσε πως βρήκε τον ιδανικό άντρα για να ξαναφτιάξει τη ζωή της και πίστευε πως το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί ήταν κι αυτή η άψογη σχέση που είχε αναπτυχθεί μεταξύ του εραστή και της κόρης της. Αλλά δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρνε η υπόθεση. Ότι δηλαδή ανάμεσα στον επιχειρηματία και την 21χρονη θα ξεκινούσε ένα αυθόρμητο ειδύλλιο!

Με χρήματα γλίτωσε το ρεζιλίκι!
Όταν έγινε η μεγάλη ανακάλυψη, η πρώτη ενέργεια της 45χρονης ήταν να σκεφθεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας έχει καταγραφεί το περιστατικό της σύγκρουσης του αυτοκινήτου της σε έναν μαντρότοιχο στην περιοχή της Περιβόλας, χωρίς ωστόσο η ίδια να υποστεί σοβαρό τραυματισμό. 

Και από τότε που σώθηκε φαίνεται πως αποφάσισε να το χειριστεί διαφορετικά το θέμα. Ζητώντας από τον επιχειρηματία χρήματα για να εξασφαλιστεί το παιδί της και η ίδια, με αντάλλαγμα να μην τον... κάνει βούκινο στην τοπική κοινωνία. 
Ο ίδιος ενέδωσε αλλά οι απειλές και οι εκβιασμοί συνεχίστηκαν. Λέγεται μάλιστα ότι συνεχίζει να διατηρεί σχέση με την 21χρονη και παράλληλα να καλύπτει κάθε οικονομική ανάγκη της ίδιας και της μητέρας της...

 

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις