" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Παιδόφιλος είχε 40 ώρες σκληρό πορνογραφικό υλικό με 3χρονα παιδάκια

Παιδόφιλος είχε 40 ώρες σκληρό πορνογραφικό υλικό με 3χρονα παιδάκια

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν προχτές τον 37χρονο παιδόφιλο από τα Μάλια της Κρήτης, όταν μετά από έρευνα στον υπολογιστή του διαπίστωσαν οτι κατείχε βίντεο συνολικής διάρκειας 40 ωρών  με σκληρότατο πορνογραφικό υλικό, στο οποίο πρωταγωνιστούν παιδιά κάτω των επτά ετών.

Συγκεκριμένα, στον υπολογιστή του παιδόφιλου βρέθηκαν αηδιαστικές εικόνες και βίντεο που έδειχναν ενήλικες να ασελγούν σε τρίχρονα και επτάχρονα αγοράκια.

Από την πλευρά του, ο παιδόφιλος από τα Μάλια φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι κατείχε το πορνογραφικό υλικό αλλά -όπως είπε- το κρατούσε για ιδιωτική του χρήση και δεν το διακινούσε. 

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και τον παρέπεμψε στην ανάκριση ενώ διέταξε την κράτησή του μέχρι την απολογία του την Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «ίχνη» του παιδόφιλου είχαν εντοπιστεί από τους άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τις τελευταίες 30 ημέρες στο πλαίσιο του προγράμματος τελευταίας τεχνολογίας με το οποίο είχε εξοπλιστεί η υπηρεσία για τον εντοπισμό τέτοιων δραστηριοτήτων. 

Εκτός από από αυτόν, οι αστυνομικοί φέρεται να εντόπισαν τα «ίχνη» ακόμα πέντε ατόμων.


 http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις