" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Αστυνομικός βοήθησε φίλο του να κάνει ληστεία

Χρησιμοποίησε το περιπολικό, αλλά και το υπηρεσιακό του γιλέκο, για να υποθάλψει φίλο του που ήθελε να πραγματοποιήσει κλοπή. 

Ο λόγος για αστυφύλακα της Άμεσης Δράσης, ο οποίος συνελήφθη από την υπηρεσία του και οδηγήθηκε μαζί με τον δράστη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών....
Αθηνών. 


Συγκεκριμένα, ο 29χρονος δράστης είχε μεταβεί στις 4:30 τα ξημερώματα στην περιοχή του Νέου Κόσμου, με το αυτοκίνητο του πατέρα του, το οποίο στάθμευσε, με σκοπό να κλέψει βενζίνη από μοτοποδήλατο. Όμως έγινε αντιληπτός και καταδιώχθηκε από τον ιδιοκτήτη της, αλλά κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Προκειμένου να επιστρέψει στο ίδιο σημείο για να παραλάβει το αυτοκίνητό του, ζήτησε τη βοήθεια του 25χρονου αστυφύλακα, που είναι φίλος του και υπηρετεί στην Άμεση Δράση. Έτσι, στις 05.30, ο αστυφύλακας και ο κλέφτης παρέλαβαν το αυτοκίνητο, μεταβαίνοντας στο σημείο με περιπολικό, που οδηγούσε ο αστυνομικός, ενώ είχε δώσει στον 29χρονο να φοράει αστυνομικό γιλέκο με την ένδειξη "police".

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις