" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Euro-hypocrites (ευρο-υποκριτές)


Οι κυρίαρχες πολιτικές ηγεσίες στην Ευρώπη δείχνουν αφάνταστη υποκρισία κατά της Ελλάδας. Λες και δεν φέρουν καμία ευθύνη για το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησαν μια χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΟΝΕ. Ο Πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του, ενεργώντας ως πειθήνια όργανα, προσπάθησαν να εφαρμόσουν όλους τουςπαραλογισμούς, τις αδικίες και τις προσβλητικές καιαντισυνταγματικές αξιώσεις των «εταίρων». Και το αποτέλεσμα είναι η Ελλάδα να οδηγείται σήμερα στην καταστροφή.
Πρωτίστως η Γερμανία και  δευτερεύοντος η Γαλλία, πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να πάψουν να συμπεριφέρονται ως κατακτητές της Ευρώπης και της Ελλάδας. Η ΕΕ δεν τους ανήκει. Η Ελλάδα είναι ισότιμο μέλος τους. Οφείλουν να σεβαστούν την Ιστορία της και την κοινωνία της.



Η Ελλάδα μέχρι τώρα έκανε ό,τι της υπαγορεύτηκε. Οι Έλληνες πολίτες δεν είναι σαν την πολιτική τους ηγεσία. Δεν θα ανεχθούν περαιτέρω προσβολές. Δεν θα ανεχθούν το φασισμό, το ρατσισμό και το βαρβαρισμό που αναφύεται εντός της Ευρώπης, εναντίον τους. Η δραματοποίηση και οι εκβιασμοί για την υπογραφή των μνημονίων είναι ένδειξη ότι υπάρχει πλεκτάνη κατά της Ελλάδας. Τα θεσμικά όργανα της ΕΕ ενεργούν ως κοινοί τοκογλύφοι, που θέλουν να υφαρπάξουν τον πλούτο μιας άλλης χώρας μέλους.
Οι βουλευτές τους ελληνικού κοινοβουλίου δεν πρέπει να καμφθούν από τις έξωθεν πιέσεις. Αν οι «εταίροι» θέλουν να μας βγάλουν από την Ευρώπη, ας το πράξουν. Δεν είναι στάση φίλων αυτή. Η χώρα φαίνεται να βρίσκεται στο λάκκο των λεόντων.  Και τα δώρα των εχθρών δεν είναι ούτε χρήσιμα, ούτε ωφέλιμα, κατά τον Σοφοκλή.
Γερμανία και Γαλλία ακολουθούν τις δικές τους εθνικές πολιτικές, το ίδιο οφείλει να πράξει και η Ελλάδα. Η κοινωνία της πρέπει να απελευθερωθεί. Οι πολίτες δεν θα συγχωρήσουν περισσότερο πολιτικό δακρύβρεκτο θέατρο: «Όποτε σας λένε οι ξένοι σας φίλοι ντύνεστε το πουκάμισο της αρετής κλαίτε την πατρίδα και τους αγωνιστάς καθώς κλαίγει η φώκια τον πνιμένον είναι τα δάκρυά της καυτερά, σαπίζει τον πνιμένον και κάθεται και τον τρώγει.» (Στρατηγός, Γιάννης Μακρυγιάννης).


massmedia-gr




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις