" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Σχηματάρι: Αστυνομικός δολοφόνoς από πάθος



Η 49χρονη είχε βρεθεί νεκρή σε δρόμο οικισμού στο Σχηματάρι το πρωί της 28ης Οκτωβρίου...

Δεν πίστευαν στα αφτιά τους οι αστυνομικοί ακούγοντας την ομολογία του 32χρονου συναδέλφου τους που υπηρετεί στη Βουλή.

 

Σε ερωτικό έγκλημα  -όπως πληροφορείται το Permissospress και όχι σε τροχαίο ατύχημα αποδίδεται ο θάνατος γυναίκας από την Αλβανία που έπεσε νεκρή από τα χέρια αστυνομικού που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ. Ο 32χρονος που κρατείται και ανακρίνεται στην Ασφάλεια Θηβών, ομολόγησε αργά το βράδυ πως με την γυναίκα διατηρούσε δεσμό και πως έφτασε στον φόνο από το πάθος του  για να μην τη χάσει.

 Η γυναίκα είχε βρεθεί την Παρασκευή στο Σχηματάρι  και αρχικά ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε τροχαίο ατύχημα και «εγκατάλειψη». Ο αστυνομικός όμως όταν εντοπίστηκε ομολόγησε πως σκότωσε την γυναίκα και στην συνέχεια μετέφερε και πέταξε το πτώμα της στο σημείο όπου βρέθηκε. Ο 32χρονος διέμενε στη Χαλκίδα και πηγαινοέρχονταν στην υπηρεσία του στην Αθήνα. 
Όλα, σύμφωνα με τα όσα είπε στους συναδέλφους του ο 32χρονος, ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης.

Είχαν δώσει ραντεβού με την 49χρονη γυναίκα στην Αυλώνα. Όπως είπε διατηρούσαν σχέσεις με τη 49χρονη γυναίκα, αλλά τον τελευταίο καιρό είχαν προβλήματα.
 

Η γυναίκα και ο ανθυπαστυνόμος συναντήθηκαν και κάποια στιγμή έρχισε καυγάς. Τότε όπως είπε ο 32χρονος βγήκε εκτός εαυτού. Πήρε το μπουφάν της γυναίκας και το πίεσε στο πρόσωπό της για να την προκαλέσει ασφυξία.
 

Η άτυχη γυναίκα είτε έχασε τη ζωή της, είτε τις αισθήσεις της, κανείς δεν γνωρίζει, όμως ο 32χρονος δεν σταμάτησε εκεί. 


Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, όπως ομολόγησε, την έσυρε έξω από το αυτοκίνητο την τοποθέτησε στο οδόστρωμα και πέρασε δυο φορές με το αμάξι πάνω από το σώμα της για να βεβαιωθεί ότι τη σκότωσε.
 

Στη συνέχεια έβαλε το πτώμα της γυναίκα στο αυτοκίνητο και τη μετέφερε σε δρόμο του Σχηματαρίου όπου απαλλάχτηκε από το πτώμα.
 

Πέρασαν ώρες μέχρι να κινητοποιηθεί η αστυνομία. Τα τέσσερα παιδιά της 49χρονης άρχισαν να την αναζητούν Όταν το σώμα της εντοπίστηκε έγινε αναγνώριση και η κόρη της 49χρονης είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα διατηρούσε σχέσεις με τον ανθυπαστυνόμο.


http://permisospress.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις