" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

«Πριν την κάψουν την έβαλαν να πιει ανθρώπινο αίμα»


«Πριν την κάψουν την έβαλαν να πιει ανθρώπινο αίμα»

Η αδελφή της 18χρονης Κίρστι Θεολόγου, η 24χρονη Σαμάνθα απο το Γιοχάνεσμπουργκ μιλά για τα όσα έζησε η άτυχη αδελφή της στα χέρια των σατανιστών.
Η αδελφή της κοπέλας από την Ν. Αφρική που συγκλόνισε την Ελλάδα και τον κόσμο καθώς βρήκε φρικτό θάνατο, μιλά στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για τις στιγμές αγωνίας που έζησε τις τελευταίες μέρες «Η αδελφή μου έχασε τη ζωή της από τα πολλαπλά εγκαύματα. Είχε καεί πάνω από το 75% του σώματός της. Η εικόνα που έβλεπα στην εντατική ήταν φρικτή» λέει και συνεχίζει με το να αφηγείται ότι η 18χρονη αδελφή της αρχικά αρνήθηκε να ακολουθήσει τους καινούριους της φίλους όταν της πρότειναν και να πάνε βόλτα στον λόφο της περιοχής. Στη συνέχεια όμως και μετά απο τις επίμονες προσπάθειές τους, πήγε μαζί τους μαζί με μία άλλη κοπέλα της παρέας.»
Εκεί σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι σατανιστές έδωσαν αλκοόλ ή ναρκωτικά στα δύο κορίτσια, ενώ άρπαξαν την άλλη κοπέλα, της έκοψαν το ένα χέρι και ανάγκασαν της Κίρστι να πιει το αίμα της. Εκείνη τρομαγμένη υπάκουσε στις εντολές τους και στη συνέχεια την περιέλουσαν με βενζίνη και της έβαλαν φωτιά!
Στην κατάθεσή της η μητέρα της Κίρστι αναφέρει οτι η κόρη της ήρθε μόνη της, παρά τους αφόρητους πόνους, στο σπίτι. Ανοιξε την πόρτα και μπήκε κατευθείαν στην κουζίνα. «Μόλις με είδε έπεσε κάτω λιπόθυμη. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έβλεπα μπροστά μου και τι θα μπορούσε να της είχε συμβεί. Κατάφερα μόνο να τηλεφωνήσω στις πρώτες βοήθειες και να μεταφρεθεί το αγγελούδι μου στο νοσοκομείο».


http://permisospress.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις