" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Α.Σαμαράς: "Θα κάνουμε ό,τι πρέπει" - Παραιτείται η Κ.Ο. της ΝΔ;

 
 
 
 
 
 
 
Να αναλάβει τις ευθύνες του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να μην δεχθεί τις συνταγματικές εκτροπές που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση, ζήτησε o Α. Σαμαράς στην από τον Κάρoλο Παπούλια στην ημίωρη συνάντησή τους . 
 
H N.Δ. φαίνεται ότι για να μην επιτρέψει να γίνει το διχαστικό δημοψήφισμα θα προχωρήσει ακόμα και η παραίτηση του συνόλου των βουλευτών της Κ.Ο. και των διαδόχων τους από την Κ.Ο.!
 
"Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να αποτρέψει πάση θυσία, και το εννοώ, πάση θυσία και θα το κάνει, για να αποτρέψουμε το δημοψήφισμα" δήλωσε εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου ο Αντώνης Σαμαράς.
Κάθε άλλο παρά διαφεύγει της προσοχής η χωρίς προηγούμενο επίθεση του κ. Σαμαρά στον πρωθυπουργό. "Στην προσπάθειά του να διασωθεί", είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, "ο πρωθυπουργός έβαλε ένα διχαστικό, εκβιαστικό δίλημμα που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον μας και θεσμικά στην Ευρώπη".
Νωρίτερα, κατά την άφιξή του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Σαμαράς είχε μιλήσει για "ιστορική ευθύνη να κάνει με κάθε τρόπο ό,τι απαιτείται προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες η ευρωπαϊκή προοπτική και το μέλλον της χώρας".

Ο πρόεδρος της ΝΔ, στο σύντομο διάλογο που είχε με τον κ. Παπούλια, σημείωσε ακόμη ότι "είναι πολύ σημαντικό αυτά τα σχέδια τα οποία υπάρχουν, τουλάχιστον εμάς, να μην μας βρουν συνεργούς".
 
Οι στιγμές είναι πραγματικά ιστορικές και σημειώνουμε ότι όλη η αντιπολίτευση, για πρώτη φορά μετά το 1989, είναι ενωμένη.  
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις