" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Στέλεχος της ΝΔ ο προφυλακιστέος Σιαφάκας της Energa

Στέλεχος της ΝΔ ο προφυλακιστέος Σιαφάκας της Energa

Ενα από τα πέντε στελέχη των εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που κρίθηκε προφυλακιστέο μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο Στέφανος Σιαφάκας είχε διατελέσει για χρόνια κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με την Realnews ο Στέφανος Σιαφάκας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energa, είχε διατελέσει συνεργάτης του Ευάγγελου Αβέρωφ, ωστόσο για άγνωστο εκδιώχθηκε από το γραφείο του αρχηγού της ΝΔ.
Η πορεία του όμως ως «γαλάζιο» στέλεχος δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο Στέφανος Σιαφάκας τον Οκτώβριο του 2006 με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλγοσκούφη και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Μεϊμαράκη τοποθετήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και μετά από περίπου ένα χρόνο κατέλαβε τη θέση του προέδρου, όπου παρέμεινε μέχρι και τον Μάρτιο του 2010. Την ίδια περίοδο η σύζυγός του Κλαίρη Σιαφάκα, ήταν διευθύντρια του γραφείου του τότε του κ. Μεϊμαράκη.
Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται πως ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energa είχε διατελέσει διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του βουλευτή της Ν.Δ., Κωνσταντίνου Τασούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις