" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Μέσω...ίντερνετ και τραπεζών η πληρωμή των νέων τελών κυκλοφορίας



Μέσω...ίντερνετ και τραπεζών η πληρωμή των νέων τελών κυκλοφορίας
Μέσα από την ιστοσελίδα του Taxisnet από την ερχόμενη Τετάρτη θα μπορούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων να αναζητούν τα ειδοποιητήρια των νέων τελών κυκλοφορίας τα οποία φέτος δεν θα αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου.
Όσοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα θα μπορούν να εξοφλούν τα τέλη σε οποιαδήποτε τράπεζα, χωρίς να χρειάζεται να έχουν στα χέρια τους το ειδοποιητήριο αλλά θα προσέρχονται στον γκισέ με τον αριθμό κυκλοφορίας και τον ΑΦΜ ή με την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.
Μια άλλη δυνατότητα είναι για αυτούς που δεν έχουν πιστοποιηθεί στο Taxisnet , είναι να μπαίνουν στη σχετική ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ, να πληκτρολογούν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους και τον ΑΦΜ τους και να τυπώνουν το ειδοποιητήριο τους.
Το πρόστιμο για όσους δεν έχουν πληρώσει έως το τέλος του χρόνου θα είναι το διπλάσιο του ποσού και φέτος δεν αναμένεται να υπάρξει παράταση στην προθεσμία για την πληρωμή.
Με την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οι ιδιοκτήτες των οχημάτων δεν θα λαμβάνουν κάποιο σήμα, και για τον σχετικό έλεγχο θα υπάρξει ηλεκτρονική διασύνδεση των περιπολικών της αστυνομίας με το Τaxisnet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις