" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

«Δοξάστε τους»

Αναλυτικό πίνακα με τους μισθούς των αξιωματούχων των Σωμάτων Ασφαλείας μετά την ψήφιση των μέτρων δημοσιεύουν σε ανακοίνωσή τους οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας.
Με την ανακοίνωση αυτή που φέρει τον τίτλο «Δοξάστε τους» τα συνδικαλιστικά όργανα των Σωμάτων Ασφαλείας καλούν αύριο το πρωί στην Αθήνα τους πρόεδρους και τους γενικούς γραμματείς των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών τους για να φωνάξουν «για άλλη μια φορά ένα βροντερό ΟΧΙ στις απαράδεκτες περικοπές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



"Δοξάστε τους !!!

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Από την ενημέρωση που είχαμε σήμερα από στελέχη του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης, γίναμε κοινωνοί των νέων δυσβάσταχτων περικοπών που κατατίθενται σήμερα στη Βουλή και θα τεθούν σε ψηφοφορία την προσεχή Τετάρτη, επιβεβαιώνοντας με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο την σκόπιμη διαρροή τους.

Δυστυχώς, αυτά που πάνε να θεσμοθετήσουν με πρωτοφανείς κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ξεπερνούν και την πλέον νοσηρή φαντασία, καθώς οι ονομαστικές μειώσεις των μηνιαίων μας αποδοχών, κυμαίνονται από 120 € για τους χαμηλόμισθους μέχρι και τα 650 ευρώ για τους «υποτιθέμενους» υψηλόμισθους. Στα ποσά αυτά δεν περιλαμβάνονται η κατάργηση των πάσης μορφής δώρων και η μείωση της νυχτερινής αποζημίωσης από 2,93 € την ώρα σε 2,60 €.

Με τα νέα οικονομικά μέτρα θα επηρεαστούν επίσης και οι συντάξεις, ανάλογα με τη διαμόρφωση των νέων βασικών μισθών, που ορίζονται πλέον με νέους μειωμένους συντελεστές, ενώ «μαχαίρι» θα πέσει και στα χορηγούμενα εφάπαξ, με βάση τους νέους βασικούς μισθούς και τα χρονοεπιδόματα.

Όπως προκύπτει και από τον επισυναπτόμενο πίνακα, το εισόδημά μας κατακρεουργείται, χωρίς να διαφαίνεται στον ορίζοντα ουδεμία ελπίδα αναστροφής της δυσμενούς αυτής κατάστασης.

Η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, κινούμενη δυστυχώς στα όρια του παραλογισμού, χάριν του Μνημονίου και των δανειστών που το επιβάλλουν, καταφέρνει το αδιανόητο:

Να διαλύσει το βασικό πυλώνα του κράτους, τα Σώματα Ασφαλείας, και να έχει το σθένος να δηλώνει ακόμα ότι εργάζεται για τη σωτηρία της πατρίδας μας! Για πια αλήθεια πατρίδα και με ποιους αλήθεια Αστυνομικούς, Πυροσβέστες και Λιμενικούς;

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Μέχρι σήμερα δώσαμε έναν σκληρό και άνισο αγώνα για να πείσουμε τους κυβερνώντες να μην μας οδηγήσουν στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση. Στους εκπροσώπους πλέον του Έθνους απομένει, ακούγοντας την κραυγή αγωνίας μας και την φωνή της συνείδησής τους, να αψηφήσουν την «κομματική πειθαρχία» και να αποτρέψουν με την ψήφο τους το έγκλημα που συντελείται εις βάρος μας.

Από την πλευρά μας έχουμε χρέος και θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε αυτό το τερατούργημα, συνεχίζοντας τον αγώνα μας μέχρι και την ολοκλήρωση της συζήτησης και της ψηφοφορίας για τα νέα επαχθή μέτρα.

Προς τούτο καλούνται την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 το πρωί στην Αθήνα, οι πρόεδροι και γενικοί γραμματείς των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών μας, στέλνοντας για άλλη μια φορά ένα βροντερό ΟΧΙ στις απαράδεκτες περικοπές.

Φωνάζουμε δυνατά και το εννοούμε:
Όχι στην εκποίηση του αγαθού της ασφάλειας!
Όχι στην "τιμωρία" του φιλότιμου των συναδέλφων μας!


"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις