" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Μας κρύβουν Γερμανικό πραξικόπημα; "Τα μέτρα θα ψηφιστούν και χωρίς την έγκριση της Ελληνικής Βουλής"!!



Ξεπέρασε κάθε όριο το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche, το οποίο επικαλούμενο πηγές του Eurogroup, αναφέρει πως οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης σχεδιάζουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα την αυτόματη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, ακόμα και χωρις την έγκριση του ελληνικού κοινοβουλίου!

Στην ουσία το γερμανικό μέσο αναφέρει πως...

το Εurogroup θα επιβάλει στην Ελλάδα όλα αυτά τα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις με το έτσι-θέλω, χωρίς αυτά να έχουν ψηφιστεί από τους Έλληνες βουλευτές, καταλύοντας έτσι κάθε μορφή δημοκρατίας και ταπεινώνοντας με τον χειρότερο τρόπο τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.

Πέρα από το κατάπτυσο αυτό δημοσίευμα, ο γερμανικός τύπος ασχολείται αποκλειστικά με την επίλυση του Ελληνικού προβλήματος.

Έκθεση οικονομολόγων της δεύτερης μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας της Commerce Bank, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Welt, αναφέρει πως το πρόγραμμα λιτότητας που υιοθετείται στην Ελλάδα, θα οδηγήσει τη χώρα στην κατάρρευση.

Μάλιστα, αναφέρουν πως μοναδικός τρόπος να διασωθεί η χώρα είναι το νέο κούρεμα του χρέους με τη συμμετοχή του δημόσιου τομέα.

Μάλιστα, η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως η γερμανική κυβέρνηση έχει συνειδητοποιήσει πλέον πως η πολιτική λιτότητας δεν αποδίδει, αλλά από την άλλη να αποδεχτεί ένα νέο κούρεμα θα αποτελεί καταστροφή για τις εθνικές εκλογές.

Από την άλλη η εφημερίδα αναφέρει πως και η πρόταση του Σόιμπλε για επαναγορά του χρέους ούτε αυτή θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Από την πλευρά του, το περιοδικό Focus αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις των δανειστών με την Ελλάδα θα μπορούσαν να διαρκέσουν έως το τέλος Νοεμβρίου, κάτι όμως που για να συμβεί θα πρέπει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να συμφωνήσει για παράταση λήξης των ομολόγων της 16ης Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις