" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ο Τσίπρας ζήτησε εκλογές "εδώ και τώρα" !





Eκλογές ζήτησε από το βήμα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας για να σταματήσει, όπως είπε, «η καταστροφή της οικονομίας και της δημοκρατίας».
«Συνεδριάζουμε σήμερα», σημείωσε ο Α.Τσίπρας, «κάτω από τη βαριά σκιά των εφιαλτικών μέτρων του τρίτου Μνημονίου που έχει φέρει η συγκυβέρνηση Σαμαρά προς ψήφιση στη Βουλή. Αλλά η σημερινή μας συνεδρίαση δεν είναι μια τυπική καταγγελία των αδιεξόδων του Μνημονίου.
Είναι η ουσιαστική αναγγελία των προϋποθέσεων για μια νέα πορεία της χώρας. Με την άμεση διακοπή κάθε διαπραγμάτευσης για το τρίτο Μνημόνιο και την απόσυρση του σχετικού νομοσχεδίου-πακέτου. Με την ουσιαστική αναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης, η οποία θα πρέπει να σέβεται την εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια της χώρας μας. Και να λαμβάνει υπόψη της ότι αποτελεί συμφωνία ανάμεσα σε θεσμικά ισότιμους εταίρους στην Ευρωζώνη.
Όχι ανάμεσα σε αποικία της πρώην γερμανικής Αφρικής και την αυτοκρατορία του Κάιζερ. Γιατί αυτήν την αντίληψη αποπνέει η χθεσινή δήλωση της κυρίας Μέρκελ, περί απώλειας της εθνικής κυριαρχίας όσων χωρών έχουν δημόσιο χρέος πάνω από 80% ή 90%.
Και αυτή την αντίληψη όχι μόνο δεν την καταδίκασε  η ελληνική κυβέρνηση, αλλά για άλλη μια φορά σίγησε ένοχα, σ' αυτήν την απροκάλυπτη αποικιοκρατική συμπεριφορά.
Επιβεβαιώνοντας τη κριτική που της ασκούμε ότι δεν δεν μας κυβερνούν ευρωπαϊστές αλλά Μερκελιστές, που αντλούν τη δύναμή τους από την ισχύ της καγκελαρίου», σημείωσε.









defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις