" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Και βουλευτής και μόνιμος υπάλληλος της Βουλής ...

Διορίστηκε μόνιμος υπάλληλος της Βουλής, με την ιδιότητα του ηλεκτρολόγου, και μετά τη θητεία του στη ΝΔ εξελέγη με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή ο...
βουλευτής είναι ο κύριος Κουράκος Γιάννης.
«Με ρουσφέτι της ΝΔ έγινε μόνιμος υπάλληλος της Βουλής, ως ηλεκτρολόγος» είπε η κυρία Πιπιλή και πρόσθεσε ότι ο κ. Κουράκος πρωτοστάτησε στα γεγονότα - μαζί με τον Πάνο Καμμένο- στην «ανταρσία» για τους υπαλλήλους της Βουλής που παρολίγον να τινάξει στον αέρα την κρίσιμη ψηφοφορία για τα μέτρα.

«Είχε το θράσος ο κ. Καμμένος να πει δημοσίως στην Ολομέλεια της Βουλής ότι πρέπει να δοθούν τα ονόματα αυτών που διόρισαν υπάλληλους στη Βουλή και δίπλα του ο θρασύτατος ξέχασε ότι είχε το πιο λαμπρό παγκόσμιο παράδειγμα βουλευτή που από το παράθυρο υπήρξε μόνιμος υπάλληλος της Βουλής και εξακολουθεί να είναι», τόνισε η κ. Πιπιλή, μιλώντας στον Σκάι και κατέληξε: «Εγώ το αποκάλυψα με όνομα. Είναι ο κύριος Κουράκος».

Ο κύριος Κουράκος έγινε βουλευτής της ΝΔ στην Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ το 2004. Ο κ. Κουράκος, εκπαιδευτικός ΤΕΙ Χαλκίδας, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν ήδη δημοσιευτεί κατόρθωσε και διορίστηκε στην βουλή ως υπάλληλος από τον κουμπάρο του Λευτέρη Ζαγορίτη στα 50 του. Από το 2007 έως το 2009 ήταν αποσπασμένος στο Γραφείο του Γιάννη Τραγάκη στην βουλή και στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ο κ. Κουράκος υποστήριζε την Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις