" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Εάλω η Αθήνα - Πως έχει η κατάσταση τώρα

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο κέντρο της πόλης που έχει μετατράπει σε πεδιο μάχης απο τ ασοβαρά επεισοδια....
Καταστροφές ανυπολόγιστου κόστους έχουν γίνει σε κινηματογράφους, καφετερίες, τράπεζες, βιβλιοπωλεία και καταστήματα στην Αθήνα.

Παράλληλα, έχει γίνει πλιάτσικο σε πολλά καταστήματα με ρούχα, ηλεκτρικά είδη στο κέντρο καθώς επίσης και σε οπλοπωλείο στην Ομόνοια. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, από το κατάστημα στην Ομόνοια πήραν σπαθιά και αεροβόλα, ενώ άντρες της αστυνομίας προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες.
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο κτήριο της Alpha Bank, στην Πανεπιστημίου 58. Μάλιστα στο υπόγειο του κτηρίου βρίσκονταν τρία άτομα, τα οποία απεγκλωβίστηκαν με την βοήθεια της πυροσβεστικής.

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη γωνιά Σταδίου και Αμερικής

Στις φλόγες τυλίχθηκε το πρώην κατάστημα «Costa Boda» στην Σταδίου, ενώ ο κινηματογράφος «Αττικόν» έγινε στάχτη. Φωτιά ξέσπασε επίσης στον κινηματοπγράφο «Απόλλων». Η πυροσβεστική άργησε να φτάσει στο σημείο, καθώς λόγω των οδοφραγμάτων που υπάρχουν στους δρόμους ήταν ιδιαίτερα δύσκολη η πρόσβαση στο σημείο.

Πυρκαγιές έχουμε και σε κτήριο της οδού Ιπποκράτους και Ακαδημίας, ενώ η πυροσβεστική δυσκολεύεται να φτάσει στο σημείο αφού δέχεται επίθεση από κουκουλοφόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις