" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Έπιασαν 3 διαρρήκτες εκκλησίας - Ψάχνουν κι άλλες κλοπές



Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Καρπενησίου βρίσκονται 3 Έλληνες από το Αγρίνιο, ηλικίας 36, 31 και 29 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κερασοχωρίου, στο Δ.Δ. Βούλπης Αγράφων.

Πιο συγκεκριμένα χθες το πρωί οι 3 δράστες διέρρηξαν τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στη Σιβίστα Ευρυτανίας. Η παρουσία τους όμως στον προαύλιο χώρο του ναού δεν πέρασε απαρατήρητη. Κάποιος κάτοικος του χωριού μόλις τους είδε να φεύγουν έτρεξε στην εκκλησία και είδε ότι την είχαν διαρρήξει την είσοδο, είχαν παραβιάζει και τα παγκάρια αφαιρώντας ότι χρήματα είχαν μέσα.

Αμέσως αστυνομικοί του Κερασοχωρίου άρχισαν τις αναζητήσεις και σε συνεργασία με τους άνδρες του τμήματος της Ασφάλειας Καρπενησίου, εντόπισαν το Fiat Punto των δραστών, 20 χιλιόμετρα πιο μακριά σε ένα βενζινάδικο, κοντά στο χωριό Βούλπη Αγράφων και τους συνέλαβαν.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 31χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και το χρηματικό ποσό των (138,52) ευρώ σε κέρματα.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν τώρα να δουν εάν πίσω από τα πρόσφατα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών σε μοναστήρια και ναούς της Ευρυτανίας, κρύβονται οι συγκεκριμένοι δράστες που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι και η πρώτη φορά που απασχολούν τις αστυνομικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις