" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

28 υπαίτιους για τα επεισόδια στο Σύνταγμα δείχνει η Αστυνομία (φωτογραφίες) ή μήπως είναι άλλοι ?

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετικές εισαγγελικές διατάξεις, στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες πέντε συλληφθέντων στα επεισόδια της πλατείας Συντάγματος το βράδυ της Κυριακής.

Παράλληλα, δίνονται στη δημοσιότητα και 23 φωτογραφίες...

αγνώστων μέχρι σήμερα προσώπων που συμμετείχαν στα παραπάνω επεισόδια. 

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ καλεί οποιονδήποτε πολίτη διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα παραπάνω πρόσωπα σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται, να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 170, 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Οι πέντε συλληφθέντες κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή και από κοινού σε βάρος αστυνομικών κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους, διατάραξη κοινής ειρήνης από δράστες που εκτέλεσαν βιαιοπραγίες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έκρηξης εκ της οποίας μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών βομβών, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενηθούν κίνδυνο για άνθρωπο, καθώς και για αντίσταση κατά της Αρχής.

Ένας από τους πέντε, αλλοδαπός, υπήκοος Παλαιστίνης, κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία και κλοπή από κοινού. 

Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και οι φωτογραφίες αφορούν την έρευνα που διενεργείται σχετικά με τα παραπάνω αδικήματα, τα οποία συνέβησαν τις απογευματινές και βραδινές ώρες της προηγούμενης Κυριακής, 12.02.2012, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι παραπάνω συμμετείχαν σε ομάδες προσώπων που παρεισέφρησαν στον κύριο όγκο πλήθους διαφόρων φορέων, που πραγματοποιούσε συγκέντρωση στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος, και εκδήλωσαν επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων με ρίψεις βομβών μολότοφ, πετρών και άλλων αντικείμενων.

Ο αλλοδαπός, παλαιστινιακής καταγωγής, τις βραδινές ώρες, εκμεταλλευόμενος τις παραπάνω επιθέσεις αφαίρεσε με βία χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και εμπορεύματα από ιδιώτη καταστηματάρχη.

Ειδικότερα πρόκειται για τους:

• Ευάγγελος Κ. γεννημένος το 1975 στη Γερμανία

• Αλέξανδρος Κ. γεννημένος το 1972 στη Μεταμόρφωση

• Μιχαήλ - Παναγιώτης Κ. γεννημένος το 1990 στο Χολαργό

• Ιπποκράτης Α. γεννημένος το 1989 στην Αθήνα

• AHMED Y. Γεννημένος το 1993 στην Παλαιστίνη

H δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος τους, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.


Δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα στοιχεία που η Ελληνική αστυνομία έχει δημοσιεύσει -
 Πατήστε εδώ

Μήπως όμως κανουν λάθος και οι πραγματικοί υπαίτιοι είναι αυτοί ?

 

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις