" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ψεύτικες οι φωτογραφίες με τον νεκρό Bin laden?

Αυτό το ερώτημα αιωρείται στα δημοσιογραφικά γραφεία παντού, καθώς η απίστευτη ομοιότητα της με μια άλλη φωτογραφία του καταζητούμενου τρομοκράτη δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.. Ναι μεν είναι το ίδιο πρόσωπο, αλλά πως είναι δυνατό το ίδιο πρόσωπο να έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά τη στιγμή του θανάτου του με μια φωτογραφία που είχε ληφθεί χρόνια πριν; Αν προσέξετε και τις δύο φωτογραφίες φαίνεται καθαρά πως η δεύτερη είναι αποτέλεσμα της λεγόμενης ψηφιακής επεξεργασίας στο photoshop.
Δεν είναι δυνατό όλες οι λεπτομέρειες στο πρόσωπο του Bin Laden να είναι ακριβώς οι ίδιες με μια φωτογραφία που είχε ληφθεί πάρα πολύ καιρό πιο πριν. Ειδικότερα οι λεπτομέρειες στο στόμα του Bin Laden –το άνοιγμα, τα δόντια το πόσα από αυτά φαίνονται ακόμη και το μήκος της γενειάδας του- να είναι ταυτόσημες με τόσο μεγάλη χρονική διαφορά. Εν ολίγοις δεν είναι δυνατό ο Bin Laden στον επιθανάτιο ρόγχο του να πήρε ακριβώς την ίδια στάση, με την ίδια ακριβώς έκφραση με αυτή που είχε στη δεξιά φωτογραφία!
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν τοποθετήσαμε την αριστερή φωτογραφία του Bin Ladfen επάνω στη δεξιά όπου φαίνεται νεκρός για να διαπιστώσουμε  απλά ότι πρόκειται περί ακριβώς της ίδιας φωτογραφίας.
Image
Image
Image
Image
Image
 Image




"Permissos Press - Νεοχώρι Blog"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις