" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ...Αργά χθες το βράδυ οι δύο Αλβανοί που κατηγορούνται για την αιματηρή ληστεία στο super market Μαρινόπουλος οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.. Οι Αλβανοί πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο. Και οι δύο δηλώνουν αθώοι, όμως η Αστυνομία τονίζει ότι έχει "δέσει" την υπόθεση, αφού:

* Και οι δύο αναγνωρίσθηκαν από οκτώ αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας

* Τους αναγνώρισε και ο....
περιπτεράς - θύμα ληστείας την προηγούμενη μέρα

* Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από τις κάμερες της Τροχαίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου αλλά και από 4 κάμερες καταστημάτων που λειτουργούν στην περιοχή. Μάλιστα έχουν βιντεοσκοπηθεί τόσο κατά τον ερχομό τους στο super market όσο και κατά την έξοδο και ενώ κάποιοι φαίνονται να τους κυνηγούν.

* Βρέθηκε το μηχανάκι με το οποίο είχαν διαφύγει - απομένει να βρεθούν και αποτυπώματα πάνω στο δίκυκλο

* Ο ένας εκ των δύο φορούσε το ίδιο φούτερ (με αυτό που φορούσε και ο νεαρός ληστής) ενώ το δεύτερο μπλουζάκι βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα.

* Στην ίδια πολυκατοικία (προ ημερών) η αστυνομία είχε βρει ένα καλάζνικοφ κρυμμένο κάτω από τη βάση του ασανσέρ στο ισόγειο. Ο κάτοχος του όπλου μπορούσε να το βγάλει χρησιμοποιώντας μία τρύπα που είχε δημιουργηθεί σε άλλο σημείο του κτιρίου. Εξετάζεται αν το όπλο ανήκε στους δύο νεαρούς.

dete.gr



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Αυτοί είναι οι Αλβανοί δράστες της δολοφονίας του πυροσβέστη...

Posted in: εγκληματικοτητα-βια ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις