" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

25 τροικανοί κάνουν τώρα ''επιδρομή'' στα υπουργεία


Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 25 είναι τα άτομα-στρατιωτάκια οι οποίοι συγκροτούν το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας που αναλαμβάνει τη ''βρώμικη δουλειά'' να προετοιμάζει κάθε φορά το έδαφος για τον έλεγχο από τα ''μεγάλα κεφάλια''.
 

Η ''εμπροσθοφυλακή'' της τρόικας στην πραγματικότητα απαρτίζεται από τεχνοκράτες-καταδρομείς που οι επιχειρήσεις τους είναι ο εφιάλτης των υπουργών της κυβέρνησης.
 
Αντί για όπλα κραδαίνουν laptops και με τη βάσανο των ''excel'' αποσπούν τις πληροφορίες που θέλουν από κάθε υπουργείο που είναι ο τομέας ευθύνης τους και στο οποίο εξειδικεύονται.Δηλαδή κάθε φορά κάθονται απέναντι από τον αρμόδιο υπουργό στο γραφείο του, πατάνε το κουμπί του start στο laptop τους και ανοίγουν σαδιστικά τα excel με τα οποία κάνουν τους ελέγχους.
 
Ο συνήθης διάλογος είναι ο εξής :
- Μου είχατε πει και είχα σημειώσει πως πως το μήνα Μάιο θα πιάνατε αυτούς τους στόχους.Για να δούμε τα αποτελέσματα.
- Ξέρετε, απαντάει κάθε φορά και άλλος υπουργός, είχαμε μία απόκλιση μικρή που οφείλεται..
- Δεν χρειάζεται να μου πείτε, τον διακόπτει ευγενικά και απότομα ο τροικανός που ταυτόχρονα στέλνει με email τα αποτελέσματα του ελέγχου στο αρμόδιο γραφείο των Βρυξελλών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt τη ζωή και τη δράση της ομάδας των 25 στην Αθήνα καλύπτει πέπλο μυστηρίου απαραίτητο για την ασφάλεια τους και έτσι κανείς δεν ξέρει όχι που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή αλλά και τον τόπο διαμονής τους.
 
Από τους ελέγχους τους που είναι σε εξέλιξη αλλά και από τις συνενοήσεις τους με τους επικεφαλής τους το NewsIt είναι σε θέση να γνωρίζει πως τελικά θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο τέλος της επίσκεψης-επιθεώρησης της τρόικας στην Αθήνα παρά τις αντιδράσεις της τελευταίας πικρής εμπειρίας.
Ο λόγος είναι πως, μετά από συνενόηση με το υπουργείο Οικονομικών, θα δοθεί η συνέντευξη για να μην δημιουργηθούν άσχημες εντυπώσεις ότι η οικονομία μας δεν πάει καλά και πως κάτι θέλουν να κρύψουν.

NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις