" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Στον εισαγγελέα οι μακελάρηδες της «ΔΙΑΣ»


Στον εισαγγελέα βρίσκονται οι συλληφθέντες για το μακελειό στου Ρέντη, με νεκρούς δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλους δύο τραυματίες, πριν από δύο μήνες.
Οι δύο βασικοί ύποπτοι για τη διπλή δολοφονία των αστυνομικών είναι ομογενείς από τη Ρωσία, ηλικίας 36 και 28 ετών αντίστοιχα. Ο 28χρονος ομολόγησε ότι ήταν παρών, αλλά δεν είχε συμμετοχή τόσο στη ληστεία του περιπτέρου στο Μενίδι, όσο και στην αιματηρή συμπλοκή, ενώ ταυτοποιήθηκε το DNA που βρέθηκε σε αποτύπωμα σ' ένα καλάσνικοφ και σ' ένα γάντι που βρέθηκαν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο.
Όσον αφορά στον 36χρονο, ο οποίος κρατά σκληρή στάση, παραδέχεται ότι συμμετείχε στη ληστεία του περιπτέρου, αρνείται όμως την παρουσία του στο μακελειό. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα πρόκειται για τον άνθρωπο που τράβηξε τη σκανδάλη και εκτέλεσε τους δύο αστυνομικούς, καθώς ο σωματότυπός του ταιριάζει με όσα κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες.
Το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας συνεχίζεται για τη σύλληψη άλλων δυο, ο ένας εκ των οποίων είναι τραυματισμένος και του είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό σε περιοχή της Δυτικής Αττικής ο οποίος και αναζητείται. ενώ άλλα δύο αναζητούνται. Ωστόσο εικάζεται ότικαι οι δύο  έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.
Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται δυο άτομα Αλβανικής καταγωγής, που έκλεβαν αυτοκίνητα με τα οποία προμήθευαν τη «φονική» συμμορία,ε ώ φαίνεται ότι ετοίμαζαν νέα μεγάλη ληστεία.
Επίσης έχουν συλληφθεί δυο Έλληνες 31 ετών, που είχαν το ρόλο τσιλιαδόρου στη ληστεία του περιπτέρου στο Μενίδι, που προηγήθηκε της ενέδρας και στη συνέχεια είχαν φυγαδεύσει τους δολοφόνους των αστυνομικών μετά τη συμπλοκή.
Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 35 προσαγωγές στο Πέραμα, το Μενίδι, το Παλαιό Φάληρο, το Θησείο και την Καλλιθέα, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν η  Ασφάλεια Αττικής, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

 

Newsbomb Logo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις