" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Εδώ ο κόσμος καίγεται και...


Διαβάζω και βλέπω τις τελευταίες μέρες τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και τρελαίνομαι. Βγήκαν οι Ηρακληδείς στους δρόμους και ζητούν να μην πέσει η ομάδα τους στην Β’ Εθνική.
 Δεν ξέρω αν έχουν δίκαιο ή άδικο ή ποιος φταίει, αλλά και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εκείνο που με καίει και με αγανακτεί, είναι ότι για μια ομάδα ποδοσφαίρου χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους και διεκδικούν με πάθος και με τσαμπουκά αυτό που πιστεύουν αυτοί ότι είναι άδικο. Δηλαδή όλοι αυτοί δείχνουν τόση αγωνιστικότητα για ένα θέμα, που πιστεύω ότι δεν είναι πρώτης προτεραιότητας για την επιβίωσή τους. Όλη αυτή την εισαγωγή την έκανα για να συγκρίνω δύο πράγματα, πρώτον την ευκολία με την οποία οι 10.000 ή 50.000 ή 100.000 Ηρακληδείς βγαίνουν στους δρόμους και διεκδικούν αυτά που πιστεύουν ότι πρέπει να διεκδικήσουν και από την άλλη 10.000.000 Έλληνες, όπου θίγονται δικαιώματα, αξίες, οικογένειες, η ζωή τους η ίδια και καθόμαστε στους καναπέδες και παρακολουθούμε την εξαθλίωσή μας ατάραχοι. Αναρωτιέμαι τι μας πότισαν, δεν εξηγείται αλλιώς, ληγμένα χάπια μας έδωσαν και τα κατάπιαμε με την χούφτα. Τι περιμένουμε, τι πιστεύουμε ότι θα γίνει, μήπως αυτά που μας λέει ο ΓΑΠ, ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο και ότι θα βγούμε από την κρίση πρώτα αρχές του ’11 μετά τέλος του ’11, μετά αρχές του ’12, μετά θα πάει στο ’13 και τέλος θα μας πάει όλους στο διάβολο?. Την ιστορία με τους οικονομικούς δολοφόνους την ξέρετε ? Είμαι βέβαιος 1000% , ότι αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα μας. Δεν μπορεί να λες ότι η ένταξή μιας χώρας στο ΔΝΤ θα είναι καταστροφή (30/6/΄09) και μετά να κάνεις τα πάντα και μάλιστα υπόγεια για να την εντάξεις στην καταστροφή. Αυτά δεν συμβαδίζουν. Για να συμβαδίσουν θα πρέπει, αυτός που τα λέει και τα κάνει, να είναι ή τρελός ή εντεταλμένος. Πιστεύει πλέον κανείς ότι μας έσωσαν από την χρεωκοπία, γι αυτό μας έβαλαν στο ΔΝΤ? Το φάσμα της χρεωκοπίας το κατασκεύασαν εντέχνως για να χρεοκοπήσει ο λαός και να κερδίσουν οι τοκογλύφοι κερδοσκόποι. Τα πιστεύω τους είναι παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομία, παγκόσμια θρησκεία και πεινασμένος λαός, άρα ελεγχόμενος.
Λοιπόν οι Ηρακληδείς βγήκαν στο δρόμο, γιατί κάποιος ή κάποιοι τους παρακίνησαν. Τα 10.000.000 Έλληνες δεν έχουμε κανέναν να μας ξεσηκώσει, ειλικρινά ΚΑΝΕΝΑΝ. Τα κόμματα σφυρίζουν κλέφτικα με σκοπό να μαντρώσουν περισσότερα πρόβατα στο μαντρί τους. Δεν έχουν καταλάβει όλα τα κόμματα ότι πέρασε ή περνάει η εποχή του μαντρώματος. Θέλουμε πλέον έναν άνθρωπο που να νοιάζεται για την Ελλάδα και τον λαό της. Πιστεύω ότι όλοι τους είναι μέρος του συστήματος της ύπνωσης για ίδιον συμφέρον. Πάρτε για παράδειγμα τους 850 πρώην βουλευτές που ζητάνε αναδρομικά και μάλιστα για τις κάκιστες υπηρεσίες που μας προσέφεραν τόσα χρόνια. Μήπως έχετε καμιά αμφιβολία, ότι και οι σημερινοί βουλευτές δεν θα ζητήσουν αναδρομικά μόλις βγούνε στην σύνταξη. Τι διαφορετικό έχουν οι σημερινοί με τους χθεσινούς?
Μία ελπίδα υπήρχε με την ΣΠΙΘΑ, αλλά απ’ ότι βλέπω πάει να σβήσει κι’ αυτή.
Γι’ αυτό σκεφτείτε το καλά, δεν είναι δυνατόν να ξεσηκωνόμαστε για τον όποιο Ηρακλή και να μην ξεσηκωνόμαστε για την ίδια μας την ζωή, για την Ελλάδα μας, για τα παιδιά μας, για τα ιδανικά μας και για τις αιματοβαμμένες κατακτήσεις μας.
Σκεφτείτε και κάτι αρκετά οξύμωρο. Στους χιλιάδες Ηρακληδείς που ξεσηκώνονται, σίγουρα κάποιοι θα είναι άνεργοι και αυτοί οι άνεργοι ξεσηκώνονται για τον Ηρακλή και όχι για την επιβίωσή τους. Δεν είναι τρέλα….?















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις