" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Αναδρομικά σε βουλευτές και στα σχολεία συσσίτια! Φτύστε…μην τους ματιάσετε




                          

 Tην ίδια ώρα που σε σχολεία της Αθήνας και άλλων περιοχών της χώρας μαθητές λιποθυμούν από την πείνα και το υπουργείο Παιδείας σχεδιάζει συσσίτια για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, περισσότεροι από 100 πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ζητούν από το κράτοςαναδρομικά εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρω.Η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και αφορά μεγάλα ονόματα της πολιτικής ζωής του τόπου τα οποία διεκδικούν πολύ σημαντικά ποσά με αγωγές που έχουν καταθέσει και θα συζητηθούν τον επόμενο Φεβρουάριο.
Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι στο παρελθόν ορκίστηκαν να υπηρετούν τον Έλληνα πολίτη κι εκείνος  τους τίμησε με την ψήφο τους, έρχονται τώρα σε μια συγκυρία σαν την σημερινή και ζητούν χρήματα  που θα βγουν από τις τσέπες των πολιτών αυτής της χώρας οι οποίοι έχουν γονατίσει κυριολεκτικά. Ζητούν κι άλλο από το υστέρημα του συνταξιούχου, από την θυσία του μισθωτού, από το επίδομα του άνεργου, από την Ελλάδα που δεν έχει καύσιμα για τα πλοία του στόλου της, για τα αεροσκάφη της Πολεμικής της Αεροπορίας, για τα περιπολικά της Αστυνομίας.
Δεν αμφισβητώ, επειδή δεν γνωρίζω, την νομιμότητα των απαιτήσεων τους. Απλώς θέλω να θυμίσω μια ολόκληρη συζήτηση που έγινε στο πρόσφατο παρελθόν για το «νόμιμο» και το «ηθικό». Κι επειδη όλο αυτο κάθε άλλο παρα «ηθικό» μου φαίνεται. όπου τους δείτε... φτύστε τους, μην τους ματιάσετε…


 http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις