" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ:"Σκότωσα τα παιδιά σου.Έλα να πάρεις τα πτώματα"

Ο κόσμος έχει τρελαθεί,παντού.Για ένα κωλόσπιτο σκότωσε 2 αγγελούδια 8 και 10 ετών!...


Ο 62χρονος Jean Francis Say  έσφαξε την 8χρονη κόρη του Regina και τον 10χρονο γιο του Rol ,και αμέσως μετά  τηλεφώνησε στην εν διαστάσει σύζυγό του και της είπε: «Σκότωσα τα παιδιά. Έλα να πάρεις τα πτώματα».
Και όλα αυτά για να πάρει εκδίκηση. Πριν έξι μήνες η 44χρονη γυναίκα του, Adjoua, πήρε τα παιδιά και έφυγε από το σπίτι, που βρισκόταν σε προάστιο έξω από το ανατολικό Λονδίνο. Όταν ο 62χρονος έμαθε ότι δεν είχε, πλέον, κανένα δικαίωμα στο διαμέρισμα που είχαν αγοράσει μετά το γάμο τους, θόλωσε.
Το φονικό έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο και ο Say, αφού σκότωσε τα παιδιά τηλεφώνησε στη γυναίκα του και την κατηγόρησε για δυσφήμιση μέσω Facebook.  «Σκότωσα τα παιδιά σου. Σκότωσα τα παιδιά σου. Έχω καλέσει την αστυνομία και τους περιμένω». Έκλεισε το τηλέφωνο και πήρε την άμεση δράση. Και μετά, ξανατηλεφώνησε την Άντζουα: «Έλα να πάρεις τα πτώματα».

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κάθεται δίπλα στα πτώματα. Εκείνος τους έδειξε κάποια χαρτιά πάνω στο τραπέζι και τους είπε: «Αυτά είναι η απόδειξη γιατί έκανα ό,τι έκανα».

Ο 62χρονος παραδέχτηκε την ενοχή του στο δικαστήριο που έγινε την περασμένη Παρασκευή. 


 http://planet-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις