" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ:Άτεκνος, έπαιρνε επιδόματα για τα 19 ανύπαρκτα παιδιά του.Ήταν και πρώην αστυνομικός.

Συνελήφθη επειδή δήλωνε πως είχε 19 .Δεν είχε όμως ούτε ένα.!!!
Πρόκειται για έναν 54χρονο πρώην αστυνομικό ο οποίος με αυτό τον τρόπο έπαιρνε αρκετές χιλιάδες ευρώ από το δημόσιο. Όπως έγινε γνωστό ο πρώην αστυνομικός που...
 υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας από το 1996 μέχρι σήμερα που αποκαλύφθηκε η απάτη του εισέπραξε τουλάχιστον 155.000 ευρώ από το κράτος με "μαϊμού" παραστατικά που ο ίδιος είχε καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Την πρώτη φορά που ο 54χρονος δήλωσε πολύτεκνος με  4 παιδιά , ήταν το 1996 .Και κάθε χρόνο στο λογαριασμό προσέθετε  και από ένα παιδί μέχρι και σήμερα που οι αρμόδιες υπηρεσίες γνώριζαν πως έχει 19 παιδιά !!! Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί τον παρακολούθησαν και έφτασαν χθες στον ΟΑΕΔ της Νίκαιας όπου ο πρώην συνάδελφός τους εισέπραττε από το ταμείο το ποσό των 8.000 ευρώ ως επίδομα για την ...πολύτεκνη οικογένεια του. Όπως ήταν φυσικό τον συνέλαβαν και το απόγευμα με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν παραστατικά έγγραφα με οποία μέχρι τώρα εισέπραξε από το πολύπαθο δημόσιο(ΟΑΕΔ - ΙΚΑ) 155.000 ευρώ για την δήθεν πολύτεκνη οικογένεια του καθώς και 60 πλαστές σφραγίδες με οποίες έκανε τα έγγραφα να μοιάζουν αληθινά και έτσι ξεγελούσε τις αρμόδιες υπηρεσίες εισπράττοντας χιλιάδες ευρώ... Από τα στοιχεία που έγιναν γνωστά , για τις πλαστές αιτήσεις και βεβαιώσεις που έκανε χρησιμοποιούσε φωτογραφίες που έβρισκε από το διαδίκτυο και το facebook ( δεν είχε πρόβλημα στην εθνικότητα πάντως αφού επέλεγε και ελληνόπουλα και από άλλες χώρες) ενώ  το 2001 παραιτήθηκε από αστυνομικός επειδή τα 1000 ευρώ που έπαιρνε μισθό από την υπηρεσία του ήταν πολύ λίγα μπροστά στα 4.000 ευρώ που έπαιρνε από ΙΚΑ-ΟΑΕΔ ως επιδόματα για τα παιδιά που τελικά όπως αποδείχθηκε δεν είχε ποτέ !!!
 


planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις