" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ;

Την ώρα που οι Έλληνες καταναλωτές δεν έχοπυν σταματήσει να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα πάσης φύσεως... χαράτσια που επιβάλλουν οι... Κυβερνήσεις, την ώρα που υπάρχουν οκογένειες που ζουν με δανεικά και μέλη τους ψάχνουν στους... κάδους απορριμάτων για τροφή, την ίδια ώρα, η διοίκηση της Δ.Ε.Η., ζητά αυξήσεις της τάξης του 15% στα τιμολόγια, διότι όπως υποστηρίζει η επιχείρηση θα περάσει σε ζημίες...

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες, από τότε που άνθρωποι κάθε ηλικίας, διαμαρτύρονταν έντονα για την επιβολή του τέλους ακινήτων μέσω του λογαριασμού της Δ.Ε.Η., μη μπορώντας να φανούν συνεπείς στην οικονομική υποχρέωση που τους επέβαλλε το κράτος και μέσα στην εβδομάδα, μετά την εισήγηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, αναμένεται να ανακοινωθούν οι αυξήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα τιμολόγια της επιχείρησης από την 1η Ιανουαρίου 2012.

Η διοίκηση της Επιχείρησης ζητεί αυξήσεις τουλάχιστον 15%, καθώς, όπως λέει, διαφορετικά η Δ.Ε.Η. θα περάσει σε ζημίες και δεν θα μπορεί να κάνει επενδύσεις, με αποτέλεσμα η μετοχή της να πιεσθεί περαιτέρω, επηρεάζοντας αρνητικά τα έσοδα που θα προκύψουν από την αποκρατικοποίηση της.


 Και το ερώτημα είναι, το εξής: Που και πότε θα σταματήσετε κύριοι;  

 
 
briefingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις