" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Greekville: Η Ελλάδα έγινε παιχνίδι στο Facebook!

  Σάλο έχει προκαλέσει η εφαρμογή στο γνωστό site κοινωνικής δικτύωσης, όπου ο παίκτης πρέπει να χρεοκοπήσει μια χώρα για να κερδίσει!
Ακόμα ένας διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, αυτή τη φορά, μέσα από ένα «αθώο» παιχνίδι στο facebook, που γνωρίζει απρόσμενη επιτυχία, καθώς χιλιάδες παίκτες σε όλο τον κόσμο, έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, παίρνοντας μέρος σε μια παρωδία της ελληνικής πολιτικής ζωής.
Στο «Greekville», έχουν ενσωματωθεί όλα τα τελευταία γεγονότα της επικαιρότητας, με τρόπο καθόλου κολακευτικό για τη χώρα μας: Π.χ. ο παίκτης μαζεύει σε ένα καλαθάκι ονόματα πρωθυπουργών που πέφτουν από τον ουρανό, ενώ μπορεί να κερδίσει έως και 500 ευρώ, αν βρει ποιός από αυτούς είναι ο πραγματικός.
Ένα από τα ιδιαίτερα υποτιμητικά για τη χώρα μας, σημεία του παιχνιδιού, είναι όταν ο παίκτης καλείται να διαλύσει το δημόσιο χρέος, χρησιμοποιώντας αντί για δυναμίτη, καμικάζι πολιτικούς. Επίσης όσες περισσότερες μούντζες καταφέρει να μαζέψει έξω από τη Βουλή, τόσο μεγαλύτερο bonus παίρνει.
Ήδη το υπουργείο Εξωτερικών, έχει κάνει διάβημα στο Facebook, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η απάντηση εκ μέρους της δημοφιλούς ιστοσελίδας ήταν πως ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών, προέρχεται από την Ελλάδα. 

http://www.protagon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις