" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ… - ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;



Διαβάστε μία πολύ ενδιαφέρουσα αγγελία που εντοπίσαμε στις εφημερίδες: «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ. Απαραίτητα προσόντα: Να είναι καθηγητής, αλλά να μην γνωρίζει από οικονομικά. Να είναι πρόθυμος να υπογράψει ότι του ζητήσουνε οι ευρωπαίοι… εταίροι μας, αλλά να μην πάρεi νέα μέτρα λιτότητας. Να τον εγκρίνουν ο Γιώργος Παπανδρέου (σ.σ. το μόνο εύκολο), ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, οι σκληροπυρηνικοί της ΝΔ, το παλαιό - κοινωνικό ΠΑΣΟΚ, οι μνημονιακοί της ΝΔ, οι αντιμνημονιακοί του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ο Βλάσης Τσάκας που ανησυχεί για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Επίσης, θα πρέπει να μην μιλάει και πολύ, αλλά κυρίως να ακούει…»
Εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς που βρίσκουμε τέτοια ώρα την όρεξη για καλαμπούρι… Μα εάν αυτό που ζούμε τις τελευταίες ημέρες -και ιδιαίτερα από το μεσημέρι της Τρίτης κι έπειτα- δεν είναι καλαμπούρι, τότε τι είναι; Από τον Παπαδήμο στον Βενιζέλο. Από τον Βενιζέλο στον Διαμαντούρο. Από τον Διαμαντούρο στον Ρουμελιώτη. Από τον Ρουμελιώτη ξανά στον Παπαδήμο. Από τον Παπαδήμο στον Απόστολο Κακλαμάνη. Από τον Απόστολο Κακλαμάνη στον Πετσάλνικο. Από τον Πετσάλνικο για άλλη μια φορά στον Παπαδήμο. Από τον Παπαδήμο ξανά στον Ρουμελιώτη. Από τον Ρουμελιώτη στον Σκουρή. Από τον Σκουρή ξανά Απόστολο Κακλαμάνη. Από τον Απόστολο Κακλαμάνη στον Κουκιάδη. Από τον Κουκιάδη ξανά στο Βενιζέλο. Μόνο τον… Ντούσαν Μπάγεβιτς έχουν αφήσει απέξω, κρίμα γιατί είναι και χωρίς δουλειά ο «πρίγκιπας».
Τέρμα τα καλαμπούρια
Κάποια στιγμή πρέπει αυτή η γελοιότητα να τελειώσει. Εάν πράγματι ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Αντώνη Σαμαρά θέλουν μεταβατική κυβέρνηση εθνικής ενότητας, πρέπει να μπουν σε ένα δωμάτιο και να μην βγουν εάν δεν έχουν συμφωνήσει στα πάντα. Από τον νέο πρωθυπουργό και τους υπουργούς, μέχρι τον χρόνο των εκλογών και τις κόκκινες γραμμές σε ότι έχει να κάνει με νέα μέτρα. Εάν δεν θέλουν -που είναι πασιφανές πλέον…-, πρέπει μόνοι τους να κόψουν το καλαμπούρι με τις… εξωτικές υποψηφιότητες και ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ.
Οτι και να λέει ο Ολι Ρεν, όσο και να απειλεί η Ανγκελα Μέρκελ, παρά την τρομοκρατία συγκεκριμένων ΜΜΕ η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. Με ποιο ευρώ απειλούνε τους Ελληνες πολίτες; Αυτό που διαλύεται ώρα με την ώρα; Ρίξτε μια ματιά στα ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια σήμερα και θα καταλάβετε τι εννοούμε… Εάν όλοι αυτοί οι εταίροι μπορούσαν να μας πετάξουν στον γκρεμό χωρίς να πέσουν κι αυτοί, τότε θα το είχαν κάνει εδώ και πολλούς μήνες. Σιγά που θα κάθονταν ο Ομπάμα, η Μέρκελ, ο Σαρκοζί και όλα τα άλλα παιδιά με τα λευκά κολάρα να «παίζουν τις κουμπάρες» με τον Γιώργο και τον Αντώνη…


http://www.karfitsa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις