" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Βιάζονται να μας δέσουν χειροπόδαρα…

 
 
 
 
 
 
Rate This
Τώρα που αντιλαμβανόμαστε ότι άλλοι κάνουν κουμάντο που βρίσκονται ΕΚΤΟΣ συνόρων και αποφασίζουν για το ποιος θα ηγηθεί της κουρελούς που λέγεται «Ελλάδα» μένει να μας επιβάλλουν και τη λίστα των βουλευτών που θα νομίζουμε ότι συμμετέχουν στην ψηφοφορία των μέτρων και των νόμων.
Άνθρωποι των Τραπεζών για Πρωθυπουργοί και Υπουργοί και μένει να περάσει μία κομματική λίστα με «μιλημένους» βουλευτές προς ψήφιση νομοσχεδίων για να ολοκληρωθεί ο απόλυτος έλεγχος της χώρας πριν προχωρήσει σε μία αλλαγή συντάγματος. Σύνταγμα το οποίο οι μελλοντικές γενιές θα βρουν έτοιμο και θα το υπερασπίζονται ως κόρη οφθαλμού.
Γιατί αυτό κάνουμε κι εμείς. Αναφερόμαστε σε ένα Σύνταγμα που συνέταξαν ξένοι τοκογλύφοι και υπερασπίστηκαν Ελληνόφωνοι προδότες φροντίζοντας να μην αλλάξουν επαχθείς διατάξεις που αφορούν τα πιο σημαντικά θέματα όπως αυτά των οικονομικών του τόπου. Και δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που ονομάζουν την παραπάνω φαρσοκωμωδία … ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Δημοκρατία έχουμε όταν αυξάνονται οι δικοί μας εκπρόσωποι στα κέντρα αποφάσεων ή ακόμα καλύτερα όταν ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι αποφασίζουμε για κάθε ευρώ που ξοδεύεται και μας ζητούν να το καταβάλλουμε.
Ενδιαφερόμαστε με πάθος και θέλουμε να αποφασίζουμε προσωπικά εάν θα ξοδευτούν 3 ευρώ για μία λάμπα στα κοινόχρηστα της οικοδομής μας και για τη σύναψη δανείων και συμφωνιών που χρεώνουν ακόμα και τα τρισέγγονά μας με χιλιάδες ευρώ… εμπιστευόμαστε τους κλόουν της Ελληνικής πολιτικής σκηνής τους οποίους τώρα θέλουν να μειώσουν.
Λιγότεροι βουλευτές και μάλιστα από λίστα που θα ορίζουν εξωθεσμικά κέντρα είναι ο ορισμός της χούντας. Μακάρι λοιπόν να ΑΥΞΗΘΟΥΝ οι εκπρόσωποί μας κι ας παίρνουν 1000 ευρώ τον μήνα. Είναι ψεύτικη η δικαιολογία ότι η μείωση των βουλευτών γίνεται για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων. Σκοπός τους είναι η απομάκρυνση από τον λαό όσων λαμβάνουν αποφάσεις. Άλλωστε οι βουλευτές είναι προς κατάργηση για να αντικατασταθούν από «μαριονέτες» Ευρωπαϊκών Θεσμών των οποίων δεν θα μπορούμε να διαπιστώσουμε καν την ύπαρξή τους ως φυσικά πρόσωπα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δέχεται επίθεση ακριβώς γι’ αυτό το «ολίσθημά» του. Τόλμησε να κινηθεί ενάντια στο ρεύμα της Παγκοσμιοποίησης που επιβάλει την απομάκρυνση των κέντρων αποφάσεων από την επιρροή του λαού και μίλησε για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ …λέξη που πρέπει να ΞΕΧΑΣΤΕΙ για πάντα. Εκτός των άλλων θα έβαζε κακές ιδέες και στους άλλους λαούς που οδεύουν για χρεοκοπία και που κατάλαβαν τη μεγάλη απάτη που λέγεται ΕΥΡΩ και ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ μέσω του οποίου επιταχύνθηκαν οι προσχεδιασμένες χρεοκοπίες των κρατών της Ε.Ε. Γι’ αυτό και ξαφνικά ο Γιωργάκης ρίχτηκε στην πυρά από τα ΜΜΕ που ελέγχουν οι γνωστοί επικυρίαρχοι της Παγκόσμιας Οικονομίας.
Και ας έχουμε πάντα στο νου μας μία ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ. Η κατεύθυνση που μας υποδεικνύουν τα μεγάλα ΜΜΕ είναι αυτή που πρέπει να αποφύγουμε. Αυτή η κατεύθυνση οδηγεί στη δική τους επιβίωση, στον δικό τους πλουτισμό και στη δική μας ταχύτερη πτώχευση γιατί στα δικά μας λεφτά προσβλέπουν. Εμείς ιδρώνουμε εμείς ματώνουμε και αυτοί ως βρικόλακες ζουν από το αίμα μας .
Αν δεν τους άρεσε το Δημοψήφισμα ήταν γιατί ΔΕΝ τους συνέφερε. Ήταν γιατί δεν συνέφερε στους χρηματοδότες τους και τους δανειστές τους. Είναι όλοι τους υποχείρια Τραπεζών και Τοκογλύφων και λέξεις όπως ΆΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ σημαίνει ότι κινδυνεύει η «παρτίδα» που είναι στημένη για να κερδίζουν πάντα αυτοί και να χάνουμε πάντα εμείς. Δεν τους ενδιαφέρει ΟΥΤΕ το δίκαιο , ΟΥΤΕ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τους ενδιαφέρει να έχουν τον πλήρη έλεγχο και αναμενόμενα αποτελέσματα. Δημοψήφισμα σημαίνει να παραδόσεις τον έλεγχο , να αγνοείς το αποτέλεσμα κι αυτό το μισούν οι κερδοσκόποι που συνέστησαν αυτό το κράτος.
Πως όμως θα αντισταθεί ένας λαός που αρνείται να κατανοήσει ότι ακόμα και τα ηλεκτρονικά «τυχερά» παιχνίδια όπως τα φρουτάκια είναι στημένα και προγραμματισμένα ώστε να τον κλέβουν συνεχώς; Ένας λαός που δεν υποπτεύεται ότι η εμμονή των ξένων τοκογλύφων να στηρίζουν συγκεκριμένα πολιτικά «τζάκια» στην ηγεσία της χώρας για πολλές δεκαετίες είναι γιατί στην πραγματικότητα αυτά τα «τζάκια» υπηρετούν πιστά τα συμφέροντα των επικυρίαρχων.
Γι αυτό λοιπόν, αν αυτοί προωθούν ΜΕΙΩΣΗ των εκπροσώπων μας … εμείς να απαιτήσουμε ΑΥΞΗΣΗ του αριθμού των βουλευτών και μείωση των αμοιβών τους… και γιατί όχι ένα ΜΗΝΙΑΙΟ δημοψήφισμα.
Όλα αυτά βέβαια μπορούν να συμβούν ΜΟΝΟ στον φανταστικό κόσμο … αν δεν καταφέρουμε να δούμε τις αλυσίδες που φοράμε ώστε να τις σπάσουμε και να απελευθερωθούμε.
Βιάζονται να περάσουν ειδικούς νόμους καταστολής ώστε μόλις θελήσουμε να ελευθερωθούμε από τα αόρατα δεσμά να βρεθούμε δέσμιοι με πραγματικές αλυσίδες και σε πραγματικά κλουβιά.

Logos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις