" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τους ξεφτίλισε ο Καρατζαφέρης

ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ! ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΜΙΡΚΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ
«Λυπάμαι εξαιρετικά που σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές παίζονται παιχνίδια τακτικής από Παπανδρέου- Σαμαρά», δήλωσε κατά....
την έξοδό του. Ο
πρόεδρος το ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, αποχώρησε στις 19:05, φανερά εκνευρισμένος από το Προεδρικό Μέγαρο. Πολιτική θύελλα έχει προκληθεί με τον Καρατζαφέρη να...

αποχωρεί οργισμένος από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και να καταγγέλλει τον κ. Παπανδρέου και κ. Σαμαρά για παιχνίδια τακτικής με τα οποία παρασέρνουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κατήγγειλε επίσης ότι τον είχαν μόνο σε ένα δωμάτιο και δίπλα συνεδρίαζαν οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.



«Είναι αδιανόητο να συνεδριάζουν μόνοι τους και να περιμένω να μου ανακοινώσουν τι θα αποφασίσουν», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους. Νωρίτερα, ο Παπανδρέου είχε επισκεφτεί πρώτος τον Παπούλια που του έδωσε την παραίτησή του. Μπαίνοντας ο κ. Παπανδρέου στο γραφείο του κ. Παπούλια δήλωσε ότι αυτή αυτή η συνεργασία είναι μια μεγάλη στιγμή για τον τόπο και δήλωσε ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου. Από την πλευρά του, ο κ. Παπούλιας δήλωσε ότι πράγματι είναι μία απόφαση που περίμενε πολύ καιρό ο τόπος και σημείωσε με νόημα πως τη νέα κυβέρνηση πρέπει όλοι να την βοηθήσουμε για να πετύχει.

Στη Βουλή υπάρχει έως και αυτή την ώρα ένα κλίμα δυσαρέσκειας για την επιλογή του Φ.Πετσάλνικου. Λένε: "Γιατί επελέγη ο άνθρωπος του Παπανδρέου; Γιατί αποκλείστηκε ο Λουκάς Παπαδήμος;"

Και όλα έχουν πάει πίσω. Ο κ. Παπανδρέου λίγο πριν τις 5 έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου. Και παραμένει εκεί.

«Ποτέ δεν μας έγινε πρόταση για τον Λουκά Παπαδήμο» διαμήνυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, σχετικά με το ποιος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός.


Εντύπωση προκαλεί ότι ο κ. Μιχελάκης συμπλήρωσε ότι «δεν θα λέγαμε όχι εάν μας το πρότειναν» που θεωρητικά αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά – ακόμη και στο «παρά πέντε» - για την πρωθυπουργία, παρότι μέχρι πριν λίγη ώρα η συμφωνία στο πρόσωπό του κ. Πετσάλνικου εθεωρείτο δεδομένη.


Από την πλευρά της ΝΔ πάντως επιμένουν παράλληλα ότι δεν οφείλονται στο κόμμα τους τα όποια προσκόμματα παρουσιάσθηκαν στις συζητήσεις για το πρόσωπο του πρωθυπουργού και ότι αυτά οφείλονται στις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις