" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ»

(22:20 - ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ) Την οριστική του απόφαση να μην είναι αυτός ο επικεφαλής της νέας κυβέρνησης συνεργασίας που θα προκύψει, ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτό πιθανότατα θα ανακοινώσει και στη συνάντηση που θα γίνει στις 20:30 στο Προεδρικό Μέγαρο, ανάμεσα σε Κάρολο Παπούλια, Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά
Την ίδια ώρα οι φήμες και η ονοματολογία οργιάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο ο Λουκάς Παπαδήμος (σ.σ. βρίσκεται στο αεροπλάνο και επιστρέφει στην Ελλάδα) φέρεται αυτή τη στιγμή, ως ο πιθανότερος νέος πρωθυπουργός της χώρας, ενώ στο πλευρό του θα έχει ως αντιπροέδρους τον Ευάγγελος Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ και τον Στάυρο Δήμα από τη Νέα Δημοκρατία.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, καθώς το μήνυμα της Ανγκελα Μέρκελ είναι σαφές: Τη Δευτέρα η Ελλάδα πρέπει να εμφανιστεί με ένα και σταθερή κυβέρνηση στο Eurogroup, αλλιώς θα ανοίξει η κερκόπορτα για την επιστροφή της χώρας μας στη δραχμή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να ψάχνει τρόπο να παραιτηθεί χωρίς να «τσαλακωθεί» περαιτέρω, θέλοντας επίσης να δείξει ότι η παραίτηση του είναι προϊόν υπεύθυνης πολιτικής στάσης και όχι «εκβιασμού» της Νέας Δημοκρατίας. Από τη Συγγρού επιμένουν ότι δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για τις επικείμενες αλλαγές.
ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

22:20«Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί μία νέα κυβέρνησης, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές, μετά την υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου, καθώς και στον καθορισμό των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή. (…) Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει δηλώσει ότι δεν θα ηγηθεί αυτός της νέας κυβέρνησης. Για αύριο έχει προγραμματισθεί νέα επικοινωνία ανάμεσα σε Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού. Αύριο θα συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
22:13 Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου έχουν μία μίνι συνάντηση οι δυο τους. Εχουν φύγει από την αίθουσα τόσο ο Κάρολος Παπούλιας, όσο και οι πρακτικογράφοι.
22:01 Γράφεται η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται κυριολεκτικά από πάνω για να δει τι ακριβώς θα αναφέρει αυτή...
21:50 Θα συνεχιστούν και αύριο οι διαβουλεύσεις. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΘΑ "ΠΕΤΑΞΕΙ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
21:44 Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση και ότι η μόνη ανακοίνωση που θα γίνει θα είναι από την Προεδρία της Δημοκρατίας και όχι από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ "ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ", δήλωσε πρόσωπο που εργάζεται στο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ. ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ.

http://www.karfitsa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις