" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Προσπάθησαν να φτάσουν στο σπίτι του Χρ. Παπουτσή

Η αστυνομία προχώρησε σε 17 προσαγωγές

Πριν από λίγη ώρα ομάδα από οδηγούς μοτοσικλετών που εμφανίζονται ως «Αγανακτισμένοι», προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, στην οδό Κλειούς στο Χολαργό, αλλά αντιμετωπίστηκαν από διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι μοτοσικλετιστές αναχαιτίστηκαν, ενώ προκλήθηκε ολιγόλεπτη ένταση, χωρίς όμως να υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Η αστυνομία προχώρησε σε 17 προσαγωγές ενώ στο χώρο βρίσκονται παρατημένα 10 δίκυκλα των διαμαρτυρόμενων.

Νωρίτερα οι οδηγοί των 30 δικύκλων διαμαρτυρήθηκαν έξω από το σπίτι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά, του πρώην υπουργού Γιώργου Αλογοσκούφη και του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμένου. Στη συνέχεια οι διαμαρτυρόμενοι εντοπίστηκαν από άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι οποίοι προσπάθησαν να τους ανακόψουν την πορεία στη Λεωφόρο Κηφισίας. Οι «Αγανακτισμένοι» αρνήθηκαν να σταματήσουν στον έλεγχο και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του Χρήστου Παπουτσή, όταν ξέφυγαν από την επιτήρηση των αστυνομικών.

http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις