" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο Γιώργος στέλνει τη μπάλα στην εξέδρα για να σωθεί

Με στόχο να σταματήσει η συζήτηση για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα λόγω μνημονίου, ο Γιώργος Παπανδρέου επανέφερε σήμερα στη Βουλή την πρότασή του για δημοψήφισμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί όπως είπε το Σεπτέμβρη.
Ξέχωρα από το γεγονός ότι τα δημοψηφίσματα απειλούν να διχάσουν μια κοινωνία σε κρίση, ο πρωθυπουργός επεδίωξε να προκαλέσει μια πολιτική συζήτηση, στην οποία δεν βρίσκει συνομιλητές και φαίνεται να είναι πιο ανεπίκαιρη από ποτέ.
Ήδη, από την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Παπανδρέου είχε επιχειρήσει έναν επικοινωνιακό ελιγμό, παίζοντας με τους θεσμούς για δήθεν πρότασή του για κυβέρνηση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.
Με ένα επικοινωνιακό τέχνασμα που βόλευε και τον Αντώνη Σαμαρά, η συζήτηση αυτή σταμάτησε.
Το γεγονός αυτό επισήμανε και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, όταν επανήλθε στην πρότασή του σήμερα για Οικουμενική Κυβέρνηση, στρέφοντας τα βέλη του και στις δύο πλευρές.
Αμέσως μετά, ο κ. Παπανδρέου προχώρησε σε ανασχηματισμό μη μπορώντας να αντέξει την κριτική περί «κυβέρνησης-παρέας».
Σήμερα και ενώ η αγανάκτηση του κόσμου πλημμυρίζει για ακόμη μια μέρα το Σύνταγμα, ξεκίνησε η προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Θορυβημένοι όμως από τον κόσμο που βρίσκεται έξω, η συζήτηση ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι προκειμένου να μην βρεθούν οι βουλευτές απέναντι στον κόσμο.

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις