" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Μόνο αν επιβληθεί κυβερνήτης στην Ελλάδα θα δώσει η Γερμανία χρήματα!



Γερμανική πρόκληση!

Πριν λίγο, ο ηγέτης των Χριστιανοδημοκρατών, που στηρίζει τον συνασπισμό της κυβέρνησης Μέρκελ, μέσω συνέντευξής του στο Spiegel, ζήτησε ευθέως...


την τοποθέτηση "Κυβερνήτη" για την Ελλάδα διαφορετικά η Γερμανία δε θα δώσει καθόλου χρήματα για τις δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας!

Μετά τον Χορστ Ράιχενμπαχ και τον υφυπουργό Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ ως "εντεταλμένο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης", οι Γερμανοί θέλουν να απεμπολήσουμε κάθε συνταγματικό κατοχυρωμένο δικαίωμά μας και να παραδώσουμε τα κλειδιά της χώρας! Είναι κάτι που έχουμε συνεχώς επισημάνει στο planet-greece και δυστυχώς... επιβεβαιωνόμαστε.

Ειδικότερα στη  συνέντευξη αναφέρει μεταξύ άλλων:


«Η Ελλάδα παλεύει ενάντια στη χρεοκοπία, αλλά στον γερμανικό κυβερνητικό συνασπισμό μεγαλώνει η δυσαρέσκεια για τη χώρα – παραβάτη του χρέους. Παρόλα τα πακέτα βοήθειας προφανώς πολύ λίγα πράγματα έχουν κατά βάση βελτιωθεί στη χώρα».
Ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός απειλεί με παύση της περαιτέρω χρηματοδοτικής βοήθειας αν οι Έλληνες δεν εκπληρώσουν τους όρους των δανειστών. «Πρέπει να τους καταστεί σαφές ότι: Χρήματα θα υπάρξουν μόνον, αν η χώρα διοικηθεί αυστηρά – εν ανάγκη μέχρι και με έναν κρατικό επίτροπο, ο οποίος θα οριστεί από την ΕΕ ή τα κράτη της Ευρωζώνης», λέει. «Δεν μπορούμε να δίνουμε πάντα μόνο χρήματα, χωρίς να αλλάζει κάτι».
 Όπως και η καγκελάριος έτσι και ο κ.Κάουντερ απορρίπτει τα αιτήματα για ενίσχυση του σχεδιαζόμενου ΕΜΣ. «Στην Ευρώπη δεν πρέπει να θέτουμε συνέχεια υπό αμφισβήτηση, μετά από λίγες εβδομάδες, τις θέσεις που έχουμε ήδη συμφωνήσει», δηλώνει και προειδοποιεί: «Κάτι τέτοιο δεν φέρνει ηρεμία στις αγορές». Ωστόσο, ο ίδιος δεν αποκλείει αύξηση του αποθεματικού του ΕΜΣ κάποια στιγμή αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις