" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Έτσι διατηρεί το σέξι κορμί της η…Έλενα Παπαβασιλείου

Η πανέμορφη wanna be παρουσιάστρια, που μας κρατάει συντροφιά τα σαββατοκύριακα στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σέξι σώματα της ελληνικής show biz. 

Μα πως τα καταφέρνει; Όχι δεν το δέρνει το κορμί πατριώτη. Διότι από κορμί έχει κορμάρα. Μη με ρωτάτε για κάτι άλλο. Δεν θέλω να γράψω…Άλλωστε έχω ήδη γράψει πολλά. 

Ζήτησα λοιπόν από την συνεργάτιδά μας και κλινική διατροφολόγο Σοφία Παπικινού να μας αποκαλύψει τα μυστικά της, ώστε να τα εφαρμόσετε και εσείς στο καθημερινό σας διαιτολόγιο.

Η Έλενα, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα έχει δυο βασικούς κανόνες που την βοηθούν να διατηρεί την σιλουέτα της. Την άσκηση και την σωστή διατροφή και όχι δίαιτα. Η μόνη φορά που αποπειράθηκε να κάνει δίαιτα ήταν στα 19 της όπου και έφτασε στο σημείο να λιποθυμήσει . Από εκείνη την στιγμή, αποφάσισε να ακολουθεί σωστή διατροφή και μόνο όταν ξεφύγει το βάρος της κατά 2-3 κιλών βγάζει από το πρόγραμμά της τα τηγανιτά, τα γλυκά και τους υδατάνθρακες ενώ τα φρούτα και τα λαχανικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στο καθημερινό της διαιτολόγιο. Τέλος το βραδινό της αποτελείται συνήθως από τη μισή μερίδα του μεσημεριανού της γεύματος.

Πως μπορείτε λοιπόν και εσείς να εφαρμόσετε παρόμοιο διαιτολόγιο; Φυσικά βάζοντας στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα σας την αερόβια  άσκηση όπως 30 λεπτά γρήγορο περπάτημα  ή διάδρομο ή ποδήλατο τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Οι εξαντλητικές δίαιτες σε περίπτωση που θέλετε να χάσετε γρήγορο βάρος δεν είναι λύση αφού μπορούν να αποβούν μοιραίες για την σωματική σας ακεραιότητα. 

Για το λόγο αυτό δεν πρέπει να στερείστε τίποτα από όλες τις ομάδες τροφίμων αλλά να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην ποσότητα και για σνακ να προτιμάτε τα φρέσκα φρούτα ή μια μπάρα δημητριακών. 

Τέλος το βραδινό είναι καλό να καταναλώνεται τουλάχιστον 3 ώρες πριν τον ύπνο και μπορεί να είναι η μίση μερίδα από το μεσημεριανό σας γεύμα, όπως κάνει και η Έλενα, αλλά σε συνδυασμό πάντα με 2 φλιτζάνια σαλάτα με 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο.



 http://www.gossip-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις