" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ε όχι: Ποδοσφαιριστής «πάσαρε» γνωστή τραγουδίστρια σε συμπαίκτη του…

Είναι τραγουδίστρια. Μην φανταστείτε τίποτα τρελό! Κανά δυο τραγούδια της έχουν ακουστεί πολύ! Εδώ που τα λέμε δεν έχει και φωνάρα.

Ένα ξανθό μαλλί και ένα καλλίγραμμο κορμί διαθέτει το κορίτσι τα οποία φαίνεται ότι ήταν αρκετά για να την κάνουν να μπει στο χώρο της showbiz! 

Α…είχε και καλό μάνατζερ πασαδόρο-γρασαδόρο και μερακλή. Και το λέμε καθώς κι άλλες κοπέλες διαθέτουν τα ίδια προσόντα αλλά δεν βγαίνουν στο κλαρί…εννοώ στο προσκήνιο! 

Η αοιδός λοιπόν, έχει απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης για το φλερτ με ποδοσφαιριστή! Βέβαια ούτε αυτή ούτε ο αρκετά μικροτερός της παίκτης ο οποίοs αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα διέψευσαν ή επιβεβαίωσαν τις φήμες παρότι κυκλοφόρησαν φωτογραφίεs από κοινή έξοδο τους! 

Το δικό τους… ειδύλλιο κάποια στιγμή τελείωσε αλλά ο παίκτης… πάσαρε την τραγουδίστρια σε συμπαίκτη του! Αυτός ακόμα πιο μικρός σε ηλικία. 
Η καλλιτέχνιδα δεν χαλάστηκε καθόλου, αντίθετα χάρηκε που βρήκε άλλον χορηγό να του τα τρώει! Που ξέρετε όταν την βαρεθεί και αυτός ίσως την προτιμήσει άλλος συμπαίκτης τους! «Κουσούρι της». 

Επειδή ο δεύτερος νεαρός μένει στην Γλυφάδα το κορίτσι αρέσκεται όταν ξυπνάει να βγαίνει με τα εσώρουχα βόλτα στο μπαλκόνι του σπιτιού του για να βλέπει την θάλασσα. Τέτοια φόρα που έχει πάρει αυτή ίσως περάσει από το κρεβάτι της ολόκληρη η εντεκάδα! Δεν είναι κακό…Μια οικογένεια είναι όλοι καλέ!!! 

Ρε ούστ…



 http://www.gossip-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις