" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο Σαμαράς εξάγγειλε ξανά λιτότητα, απολύσεις, ξεπούλημα και φόρους και… 150.000 προσληψεις σε ένα χρόνο!!

Τις γνώστες θέσεις του για λιτότητα απολύσεις, ξεπούλημα και φόρους ξαναπαρουσίασε στο ΕΒΕΑ ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, Συγκεκριμένα:

Για την Φορολογία ο Σαμαράς εξάγγειλε ευκολίες πληρωμής και Αντικατάσταση του χαρατσιού από νέο διευρυμένο ΕΤΑΚ, ενώ...

ανάλογα την πορεία των εσόδων θα εξεταστεί η σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών και η άνοδος του αφορολόγητου ορίου από τις 5.000 σήμερα στις 8.000.

Για την συνέχιση της Λιτότητας ο πρόεδρος της ΝΔ εξάγγειλε την Διατήρηση των μισθών στο σημερινό ύψος του και μάλιστα μόνο στον ιδιωτικό τομέα και αποκατάσταση των εξευτελιστικών συντάξεων στα πολύ χαμηλά επίπεδα που ήταν το 2009

Για τις απολύσεις και την ανεργία δεν εξάγγειλε αναπτυξιακή πολιτική ως όφειλε αλλά προνομιακά επιδόματα για τους ανέργους! Δηλαδή επίδομα ανεργίας για δύο χρόνια και έκτακτο επίδομα ανεργίας και για μη μισθωτούς. 

Τέλος για τους 150.000 χιλιάδες προς απόλυση θυμήθηκε την γνωστή αποτυχημένη συνταγή της εργασιακής εφεδρείας!

Για τον υπερδανεισμό των Ελλήνων δεν θα πει τίποτα που να αφορά τις τράπεζες παρά μόνο το γενικόλογο “Μέτρα για τους δανειολήπτες” ενώ θα κάνει και αναστολή των συνεπειών από τον Τειρεσία σαν να υπήρχε περίπτωση όλοι αυτοί να δανειστούν ξανά.

Για το ξεπούλημα που έχει και “ζουμί”, διεθνές ενδιαφέρον και προμήθεια 10% σύμφωνα με την διεθνή βιβλιογραφία , ο πρόεδρος της ΝΔ εξάγγειλε «αποκρατικοποιήσεις και πέρα από τις προβλέψεις της δανειακής σύμβασης με Άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου».

Το μόνο σωστό μέτρο είναι η Εφαρμογή συμψηφισμού οφειλών από και προς το Δημόσιο.

Αναφέρθηκε στα γνωστά τετριμμένα για το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη, την λαθρομετανάστευση και την ΑΟΖ ενώ είχε πλάκα όταν εξάγγειλε Ρευστότητα στην πραγματική οικονομία και ειδικότερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις την οποία προφανώς δεν γίνεται με εξαγγελίες

Πάντως εκτιμά ότι σε ένα μόλις χρόνο το 2013 μπορούν να δημιουργηθούν 150.000 νέες θέσεις εργασίας αν εκταμιευθούν ομαλά οι πόροι του ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις