" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ : Εκτός από κομπλεξικοί και παλιάνθρωποί είναι και προδότες!


Και ήρθαν τα σημερινά γεγονότα να μας επιβεβαιώσουν.
Ακύρωσαν την προηγούμενη δικιά τους απόφαση, της 25 Μαΐου 2012, που έλεγε τα εξής για το επίμαχο θέμα:
·  «Στο Γ4 ερώτημα παρατηρήθηκε ότι είναι ελλιπής η διατύπωση του. Συγκεκριμένα δεν προσδιορίζεται ότι η ζητούμενη γωνία αναφέρεται στο πρώτο μέγιστο της κινητικής ενέργειας»
Με μία σημερινή ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής για το επίμαχο θέμα:
·     «Μετά την ολοκλήρωση της πειραματικής βαθμολόγησης και την διαπίστωση ότι η ελλιπής διατύπωση του ερωτήματος Γ4 δεν επηρέασε την απόδοση των υποψηφίων η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων έλαβε την εξής απόφαση»
Προσέξτε! Ενώ παραδέχονται ότι στο επίμαχο θέμα Γ4 έκαναν λάθος, αφού αποδέχονται σαν «ελλιπή» την διατύπωση, αποφασίζουν το συγκεκριμένο θέμα να βαθμολογηθεί κανονικά!
Συμπέρασμα. Όλη η παθογένεια του Ελληνικού Πολιτικού Συστήματος και του Ελληνικού Κράτους, τώρα που διαλύονται όλα, βγαίνει στην επιφάνεια και δείχνει το πιο απαίσιο και αποκρουστικό της πρόσωπο.
Γιατί όμως γίνονται όλα αυτά;
Είναι πολύ απλό. Ας ξεκινήσουμε από την προσπάθεια της αλήστου μνήμης Υπουργό κα. Α. Διαμαντοπούλου, η οποία ήθελε και διέρρεε να μειωθούν οι εισακτέοι.
Ο στόχος φανερός. Να διατεθούν λιγότερα χρήματα στα πανεπιστήμια αφού θα μειωθεί ο αριθμός των εισακτέων, άρα και ο αριθμός του συνόλου των φοιτητών.
Η πολιτική αυτή δεν πέρασε και προχωρούν στο Plan B. Τι προβλέπει αυτό το σχέδιο; Πάρα πολύ απλό. Θέματα στην…περιοχή τουλάχιστον του «γκρίζου». 
Άρα ακόμα και οι καλοί μαθητές θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Συνεπώς θα κατακρημνιστούν οι βάσεις και μετά θα αναλάβουν δουλειά τα «πηλοφόρια της διαπλοκής».
Τα βραδινά δελτία ειδήσεων! Θα βγαίνουν και θα λένε τάχα με αθώο ύφος… 
«Μα να ξοδεύουμε χρήματα για να φοιτούν στα πανεπιστήμια φοιτητές που έγραψαν κάτω από την βάση;». 
Φυσικά κανείς δεν θα αναφέρει ότι στις εξετάσεις δόθηκαν τουλάχιστον περίεργα θέματα.
Μία από τις μεγάλες ήττες του κυρίαρχου εγχώριου πολιτικοοικονομικού συστήματος ήταν το άνοιγμα του Πανεπιστήμιου στα παιδιά των Λαϊκών στρωμάτων. Ο λόγος εξαιρετικά απλός. 
Οι εργάτες, αγρότες και μεσαία τάξη έψαχναν πάντα ηγεσία στις άλλες τάξεις. Οι προερχόμενοι από τα Λαϊκά στρώματα επιστήμονες δεν έψαχναν ηγεσία σε άλλες τάξεις και στρώματα. 
Η ηγεσία υπήρχε ανάμεσα τους. Με αυτό το στελεχιακό δυναμικό ανδρώθηκε το ελληνικό δημοκρατικό κίνημα την δεκαετία του ‘60 και άνοιξε ο δρόμος των μεγάλων αλλαγών.
Σήμερα σε αγαστή συνεργασία Τρόικα και κυρίαρχο εγχώριο πολιτικοοικονομικό σύστημα παίρνουν πίσω αυτή την μεγάλη Λαϊκή κατάκτηση. 
Κλείνουν πάλι τις πόρτες των Πανεπιστημίων στα παιδιά των Λαϊκών στρωμάτων. Χρησιμοποιούν δε για να πετύχουν αυτό τον στόχο κάποιους γραφειοκράτες, όπως τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων. 
Που συνειδητά υπηρετούν τα συμφέροντα των ξένων και της εγχώριας ολιγαρχίας, κόντρα και ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.
Εκτός από κομπλεξικοί και παλιάνθρωποί είναι και προδότες!






Γράφει ο Δευκαλίων
http://filologos10.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις