" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Forbes: Κατάντησαν ζητιάνα τη χώρα που κληροδότησε τόσους θησαυρούς...!!



"Οι Έλληνες έχουν κληροδοτήσει τόσο πολλούς θησαυρούς στον κόσμο..." 

Με τη φράση αυτή ξεκινά το δημοσίευμα του Forbes, στην επίσημη ιστοσελίδα του, το οποίο αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. 

Πρόκειται για ένα ακόμη ξένο άρθρο το οποίο μιλά...

επαινετικά για την Ελλάδα αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά της στον παγκόσμιο πολιτισμό, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι στην παρούσα δύσκολη συγκυρία η Ευρώπη δεν πρέπει να εγκαταλείψει τη χώρα μας.

Ο συντάκτης Richard Finger αναφέρεται αρχικά σε σπουδαία ιστορικά πρόσωπα όπως στον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον Ηρόδοτο, τον Θουκυδίδη, τον Αισχύλο, τον Σοφοκλή και τον Ευριπίδη.

Τονίζει μάλιστα την ιδιαίτερη αγάπη που έχει στην Ελληνική μυθολογία.

Μετά την μικρή αναδρομή αναφερόμενος στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που πλήττουν τη χώρα και τον συνεχή κίνδυνο να βρεθεί η Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης, το άρθρο κάνει λόγο για προσβολή της χώρας η οποία μετά από προσφορά τόσων ετών μοιάζει τώρα με ζητιάνα...

Επιπλέον αναφέρεται στις σοβαρές επιπτώσεις που θα έχει πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η γνώμη του αρθρογράφου ωστόσο είναι ότι το να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ θα είναι σαν το κινέζικο βασανιστήριο της σταγόνας και ότι απλά υπάρχει συνεχής αναμονή και καθυστέρηση και για εκείνον θα ήταν καλύτερη μια υποτίμηση τώρα και μια προσπάθεια της Ελλάδας να σταθεί από την αρχή στα πόδια της δίνοντας κυρίως βάρος στον τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις