" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Πρωθυπουργός "ζητιάνος"


Τ' ακούσαμε κι αυτό...όχι από κάποιον τυχαίο, όχι από κάποιον δημοσιογράφο - σχολιαστή ειδήσεων
ή έστω από κάποιο δευτεροκλασάτο στέλεχος του κυβερνών κόμματος...
Το ακούσαμε από τα χείλη του ίδιου του πρωθυπουργού της χώρας μας...
Εύχομαι να μη βρεθεί κανείς στη θέση μου, είπε...,ποιός; ο πρωθυπουργός της χώρας!!
Εκλεγμένος από το λαό!!! ..τριγυρνώ σαν ζητιάνος με ένα δίσκο ζητώντας δανεικά
είπε...!!!
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟς ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! Και δεν κουνιέται φύλλο!Δεν βρέθηκε κανείς να του
πει, η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα...
ούτε στη βουλή, ουτέ κανείς από αυτούς τους δημοσιογράφους - σχολιαστές στα
κανάλια που μπορεί να θιχθούν από οτιδήποτε τους πει κάποιος καλεσμένος τους, όχι όμως από αυτό.Ας μας κάνει λοιπόν τη χάρη ο κύριος πρωθυπουργός αυτής της έρμης χώρας να απαλλάξει τον εαυτό του από αυτή τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει και να πάψει να αισθάνεται έτσι.
Δεν ψήφισε κανένα ζητιάνο ο λαός κύριε πρωθυπουργέ. Ψύφισε κάποιον που πίστεψε οτι θα οδηγήσει τη χώρα σε καλύτερες μέρες, που θα μπορούσε να προασπιστεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και όχι κάποιον που θα οδηγούσε τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στη καταστροφή.Είτε αυτή λέγεται χρεωκοπεία, είτε εξαθλίωση, είτε ξεπούλημα της περιουσίας και της ιστορίας μας.Ποτέ η χώρα μας δεν είχε ξεπέσει στα μάτια των υπόλοιπων λαών τόσο όσο στη θυτεία σας.Και εσείς
από τη πλευρά σας επιβεβαιώνετε το τρόπο που μας αντιμετωπίζουν με τα λεγόμενα σας. Αντί να υψώσετε ανάστημα και να υπερασπιστείτε τη πατρίδα μας (αμφιβάλλω πια αν τη νοιωθετε έτσι)
ως οφείλατε ως εκπρόσωπος του ελληνικού λαού, ζητιανεύτε, παρακαλάτε, εκλιπαρείτε
ή δε ξέρω πως αλλιώς εσείς ο ίδιος θα το αποκαλούσατε. Δε νομίζω οτι έχετε τέτοια εντολή απο το λαό. Είμαι σίγουρος θα έλεγα και φυσικά το ξέρετε και εσείς και οι σύμβουλοι σας. Αυτές τις δύσκολες ώρες χρειαζόματε ηγέτες όχι ζητιάνους.Αλλά πως θα μπορούσε ένας Γιωργάκης ή ένας Κωστάκης να μεταμορφωθεί σε ηγέτης;; Δυστυχώς αυτό είναι φυσικό χάρισμα που δεν αποκτάται στη πορεία.Ούτε κληρονομείται... Απαιτούμε όμως να κάνετε ότι καλύτερο για τη χώρα αυτή με τόλμη και
αξιοπρέπεια.Χαρακτηριστικά που ιστορικά τα έχουμε κατακτήσει και απαιτούμε να τα διατηρήσουμε.Να τα διατηρήσουμε μέχρι να βρεθεί ένας νέος ηγέτης να μας βγάλει απο το τέλμα.
Γιατί όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος...

tro(ma)ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις