" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ανασχηματισμός παρωδία


Έχοντας εισπράξει ένα βροντερό όχι απ’ όπου κι αν απευθύνθηκε ο Γ. Παπανδρέου σε προσωπικότητες εκτός Βουλής για να τους βάλει στη νέα Κυβέρνηση (τραπεζίτες – επιχειρηματίες – επιστήμονες) προχώρησε στον σχηματισμό μιας κυβέρνησης απλά ανακατεύοντας την τράπουλα στο ΠΑΣΟΚ.
Τίποτα δεν αλλάζει στις πολιτικές επιλογές και στην στρατηγική με το σχήμα αυτό ο πρωθυπουργός που απλά τον ονόμασε ανασχηματισμό για να κατευνάσει την λαϊκή οργή.
Το μόνο καινούργιο στην οπερέτα ανασχηματισμός κυβέρνησης είναι η απομάκρυνση των λεγόμενων «κηπουρών», της παρέας Παπανδρέου από γυμναστήρια και το υπουργείο Εξωτερικών, όπως πρώτο είχε αναγγείλει το newsbomb, από χθες το πρωί.
Ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και πολιτικοί παρατηρητές πιστεύουν ότι το νέο αυτό κυβερνητικό σχήμα θα κάνει μια απλή διαχείριση της εξουσίας το επόμενο δίμηνο ώστε να περάσει από τη Βουλή το Μεσοπρόθεσμό πρόγραμμα τέλος Ιουνίου, να πάρουμε την 5η δόση του δανείου και μετά να πάμε σε εκλογές, οι οποίες πλέον υπολογίζονται τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.


Newsbomb Logo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις