" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ανήλικο κορίτσι από την Αττική «ανέβασε» την απόπειρα αυτοκτονίας της στο Youtube!


Την απόπειρα αυτοκτονίας του κατέγραψε ανήλικο κορίτσι από περιοχή της Αττικής και την «ανέβασε» στο Youtube!

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε το βίντεο και «βγήκε» από το site άμεσα. 


Το ανήλικο κορίτσι...


νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή, εκτός κινδύνου, σε νοσοκομείο και του παρέχεται η κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη.

Συγκεκριμένα το FBI έστειλε email στις Ελληνικές αρχές για την ύπαρξη του εν λόγω βίντεο στο Youtube, στο οποίο απεικονιζόταν ένα ανήλικο κορίτσι, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, να καταναλώνει μεγάλη ποσότητα χαπιών.


Από την αστυνομική ψηφιακή έρευνα, που πραγματοποίησαν εξειδικευμένα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αξιοποιώντας παράλληλα και τα στοιχεία που παρασχέθηκαν από το FBI, εντόπισαν γεωγραφικά τα ηλεκτρονικά ίχνη του μηνύματος.


Συγκεκριμένα προέκυψε πως το επίμαχο βίντεο είχε «ανέβει» στο διαδίκτυο από σύνδεση δικτύου που βρίσκεται σε περιοχή της Αττικής, ενώ σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφαλείας, εντοπίστηκε η ανήλικη, η οποία είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. 


Άμεσα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ της παρέχεται η απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη.


Oι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το 11012 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr και να ενημερώνουν για παρόμοια περιστατικά, με σκοπό την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών.




.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις