" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Τέλος τα...κοντομάνικα-Πέφτει η θερμοκρασία, ενισχύονται οι βοριάδες


Τέλος τα...κοντομάνικα-Πέφτει η θερμοκρασία, ενισχύονται οι βοριάδες
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας , τοπικές νεφώσεις και ενίσχυση των ανέμων στο Αιγαίο ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη σύμφωνα με τις προβλέψεις Εθνικής Μετεωρολογικής υπηρεσίας.
 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 27 στην Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο, στρεφόμενοι το βράδυ σε ανατολικούς μέτριους και τοπικά στον Πατραϊκό ισχυρούς.


Διαυγή καιρό με τοπικές νεφώσεις από τις βραδινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και στις ανατολικές ακτές οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.


Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις