" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ελληνίδες π⓪υτ@ν€ς πλημμυρίζουν τη δυτική Ευρώπη! Οι κατακτητές με τους ντόπιους δωσίλογους ατιμάζουν τη χώρα μας! Πολιτικός άνδρας υπάρχει να στείλει την τρόικα και την συγκυβέρνηση δωσίλογων να πάνε να γ@μηθ⓪ύν€;



Διεθνές ρεζίλι η Ελλάδα!
Γέμισε η Ιταλία Ελληνίδες πόρνες που εκδίδονται για λίγα ευρώ…
Η εφημερίδα «il messaggero» δεν αφήνει περιθώρια ερμηνειών!
Κι αυτοί εδώ, οι δωσίλογοι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης μιλάνε για ισοδύναμα και πούτσες μπλε... οι άχρειοι δολοφόνοι ονείρων και Λαού!
Δικαστές δεν υπάρχουν, δυστυχώς!
ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ με ξεπουλημένους εργατοπατέρες!
Ένας, ένας πολιτικός άνδρας να στείλει στο διάολο, έτσι ωμά τους...
Τσολάκογλου, δεν υπάρχει;
Και τέλος πάντων τι χρειάζεται να κάνουν ένα νέο ΕΑΜ οι αντιμνημονιακές δυνάμεις; Μήπως στο ΕΑΜ συμφωνούσαν όλοι απόλυτα σε ένα πρόγραμμα εξουσίας;
ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ έχουν την απόλυτη ευθύνη για τη συνέχιση αυτής της κατοχικής κυβέρνησης δωσίλογων! 
Το άρθρο της τεράστιας κυκλοφορίας ιταλικής εφημερίδας:

Grecia e crisi, adesso le schiave del sesso arrivano da Atene
A Roma nel giro della prostituzione sempre più ragazze partite dall'Epiro
 


«ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ» 
Ιλ Μεσατζέρο: Ελληνίδες οδηγούνται στην πορνεία στην Ιταλία 
Στους κακόφημους δρόμους της γειτονικής χώρας έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ιερόδουλες από την Ελλάδα, αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας στο φύλλο της Παρασκευής. 

«Ιερόδουλες από την Ελλάδα άρχισαν να φθάνουν στην Ιταλία--ένα ακόμη αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης» όπως αναφέρει η εφημερίδα της Ρώμης. 

Ένα μέρος της «Ελλάδας της λιτότητας που επιβλήθηκε από την Ευρώπη αρχίζει να εξωθείται στα πεζοδρόμια που μέχρι τώρα μονοπωλούνταν από σπείρες οι οποίες εκμεταλλεύονται Ρουμάνες, Μολδαβές και Ουκρανές πεταλούδες της νύχτας», προσθέτει η Ιλ Μεσατζέρο. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις: Ελληνίδες ιερόδουλες φέρονται να εντοπίσθηκαν σε δρόμους που οδηγούν στην Αιώνια Πόλη, προερχόμενες από την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα. 

Περισσότερες βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Μπάρι, στην κάτω Ιταλία, το πρώτο λιμάνι στο οποίο φτάνουν τα πλοία που σαλπάρουν από την χώρα μας. 

«Πρόκειται για κοπέλες που δεν μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει εύκολα, διότι κάθονται μακριά από τις άλλες, σαν να μην θέλουν να εισβάλλουν στον χώρο των υπόλοιπων εκδιδόμενων γυναικών, μέχρι να βρουν τον δικό τους», ανέφεραν αστυνομικές πηγές. 

Προς το παρόν ο αριθμός τους είναι μικρός, αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθεί αύξηση. 

Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν πίσω από το φαινόμενο αυτό, κρύβονται άνθρωποι του οργανωμένου εγκλήματος, αν οι εν λόγω Ελληνίδες έχουν πέσει στα δίχτυα αδίστακτων κακοποιών που εκμεταλλεύονται εκατοντάδες κοπέλες από την Ρουμανία. 

 «Η φτώχεια έχει ασύλληπτες συνέπειες και η πείνα μπορεί σίγουρα να αλλάξει εντυπωσιακά τους ανθρώπους», σημειώνει η Ιλ Μεσατζέρο. 
ΑΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις