" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ "ΚΡΥΦΗ" ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ...


dimoskopisi4


Σε λίγο θα δημοσιευθεί μία ακόμα, η τελευταία πιθανόν έκφραση τάσεων (επαναλαμβάνουμε) έκφραση τάσεων, που επικρατούν αυτές τις ώρες σε όλη την περιφέρεια για την πρόθεση ψήφου μεγάλου δείγματος του εκλογικού σώματος.

Οι τηλεφωνικές ερωτήσεις υποβλήθηκαν σε δείγμα άνω των 5.000 πολιτών και είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικές και αντιπροσωπευτικές για το τι απαντάει ο αυριανός ψηφοφόρος από το τηλέφωνο και όχι σε κάλπη ή διά ζώσης. 

Έχει διαφορά το ένα από το άλλο. 

Παρ' όλα αυτά θα συναχθούν πολύτιμα συμπεράσματα για τις εκλογικές σκέψεις που επικρατούν Σάββατο μεσημέρι στους πολίτες όλης της επικράτειας.

Οι μέχρι τώρα απαντήσεις έχουν δείξει κατακρήμνιση του δικομματισμού και μια άνευ προηγουμένου ολική επικράτηση των αντιμνημονιακών τάσεων που θέλουν να τιμωρήσουν όλους όσοι έφεραν την πατρίδα στο χείλος της απόλυτης χρεωκοπίας, της κοινωνικής αποτελμάτωσης και του οικονομικού μαρασμού.

Υπάρχει μία ουσιαστική διαφορά που πρέπει να την λάβουμε σοβαρά υπ'όψιν μας. Άλλο να απαντάς στο τηλέφωνο και άλλο να πηγαίνεις να ψηφίσεις. 

Για να δούμε τι θα δούμε, σε λίγο. 

Όσοι πάσχουν από καρδιολογικά προβλήματα καλό είναι να απομακρυνθούν από τα P/C. 

Όσο για τα περήφανα γερόντια άλλοι έχουν κλειδωθεί από σήμερα και άλλοι έχουν ήδη λάβει την μεσημεριανή δόση τους. 

Είπαμε. 

Είναι και οι φαρμακοποιοί μαζί μας...






 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις